Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: PlayStation 4'ü bekleyenlere kötü haber!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sony'den PlayStation 3 sahiplerine oldukça iyi, PlayStation 4'ü bekleyenlere çok kötü bir haber.

[Resim: 20100706234804.jpg]

Playstation 3'ün artık eskidiğini düşünenlere ve nasıl olsa yakında dördüncüsü çıkar diye Playstation 3 satın almayanlara kötü bir haberimiz var, Sony'nin yakın zaman planlarında ünlü konsolun dördüncüsü yok. Sony Computer Entertainment CEO'su Kazuo Hirai'nin PC Watch ile yaptığı röportaja göre, şirketin amacı Playstation 3'ü daha da geliştirmek.

"Her yıl yeni özellikler ortaya çıkartıyoruz. Bu yüzden yeni bir PS4 ya da adına ne derseniz, gelecek nesil konsol planlamıyoruz" diyen Hirai, Playstation 3'ün şu an tam performansında olmadığını da söylüyor. Sony Computer Entertainment CEO'su ayrıca Playsation 3'ün 10 yıllık bir yaşam sürecinin olmasını umuyor. Konsolun 2006'da çıktığını göz önüne alırsak önümüzde 5 yıllık bir zaman dilimi var demek oluyor.

Chip
Bence mantıklı, sürekli 1-2-3 diye gideceklerine 1 tanesini mükemmel hale getirmek daha iyi. Smile Bu benim fikrim Smile
Geliştirsinlerde daha ne ekleyecekler acaba ?
Çıkmaması bence çok iyi bir haber.

Ben henüz PS3 alamadım, PS4 almaya ne hacet. Smile
Mantıklı.İnşallah yakın zamanda alıcağım PS3 Smile
Exc. türü oyunlar çıkmaya başlıyor bu sezon. Xboxu grafikte sollayacak PS3
Bana Gore Ps3un donanımı yeterlı ınternete baglanıyor kablosuz kolları var video çekip internete gonderebılıyorsun hele bi' de projeksiyon makinesiyle oynuyorsan keyfınte dıyecek yok Big Grin
(02-23-2011 10:45 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Geliştirsinlerde daha ne ekleyecekler acaba ?

XBOX'taki gibi kinect ekleyebilirler.
Pc var ne gerek var Ps3 ' e Ps4 ' e Smile
hehe yaşasın Big Grin iyiki almışım
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler