Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ezel Dizisi Haziran Ayında Final Yapacak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut’un yazdığı, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın üstlendiği; başrollerini ise Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Sarp Akkaya, Salih Kalyon, Haluk Bilginer ve Tuncel Kurtiz gibi isimlerin paylaştığı 'Ezel' izleyicilerine veda etmeye hazırlanıyor. İki sezondur ekranlarda olan dizi Haziran ayında final yapacak.

Kenan İmirzalıoğlu, yaptığı açıklamada “ Tadında bırakmak en iyisi. Dizi biter bitmez yeni projelerin çekimlerine başlıyoruz.” açıklamalarında bulunarak bu haberi doğruladı.

Ay Yapım'ın yapımcılığında izleyici ile buluşan Ezel, Show Tv'de ekran serüvenine başlamış ardından da Atv'ye transfer olmuştu.

Dizi, 28 Şubat'ta 56. bölümüyle devam edecek.

Kaynak
Hiç kaçırmadan izlediğim bir diğer dizi Smile Çok beğeniyorum ve açıklama gayet doğru.Tadında bırakmak en iyisi Smile
Kenan İmirzalıoğlu doğru söylemiş
Türk dizilerinden tad alamıyorum nedense. Sadece beğendim iki dizi var biri Arka Sokaklar diğeri Arka Sıradakiler Smile..

Sherlock

2.sezon baydı zaten , yeni proje gelir hiç olmazsa.
İlk sezonun neredeyse tamamını izlemiştim ama bu sene baydı tadında bırakmak lazım.
Evet ilk sezon muhteşemdi kurgu olsun oyunculuk olsun bencede tadında bıraksınlar ki yeni projeler çıksın zaten izlediğim tek türk dizisi var artık behzat ç.
İlk sezon kaçırmıyordum bu sezon tek bölüm izlemedim.
tutulmadı ilk bölümleri iyiyiydi ama tadı kalmadı sacmaladılar
Referans Adresler