Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Oynarken Bilgisayar Kapanıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar pcmde ki sorunu cep telefonumla video aldım son 1 dakikasına ilerletirseniz videoyu nasıl kapandığını görebilirsiniz pc 10 dk acık kalsa böle oluyor

http://www.dailymotion.com/video/xh5jh6_21022011011

cözüm önerilerinizi bekliyorum Smile
Video açılmıyor daha yayınlanmamış kapanma sorunu işlemci den olabilir kasanın yan kapağıı aç fanın döndüğünden eminol ve fana hava tut içindeki tozları temizle
tozları temizledim 2 kapakta acık ama donuyor bi anda
Sen kasanın içininde fotosunu çek Smile
pc kapanır kapanmaz hemen tekrardan açabiliyormusun ? Cpu sıcaklığın ne durumda ?
tamam kasanın icinin foto cekip atıyorum 5 dkkya cpu sıcaklıgım oyundayken 60+
eğer biraz bekledikden sonra açılıyorsa kasa sen yeni bir tane fan almalısın 60 biraz fazla sen yeni fan al ve termal macunu yenile sorun düzelecekdir büyük bir ihtimal
Arkadaşım 12 dk oynadığın oyunu mu çektin kapanmasını mı anlamadım , kapanmasını göremedim açıkcası .

İlk ihtimal virüs . Olma olasılığı nedir , hangi güvenlik programını kullanıyorsunuz ?
videoyu izleyebilrsn düzenledim
son 1 dakikasına ilerletirseniz görürsünz kuzenim yukledigi icin böyle oldu virus sistemi avg ve pc kapanınca hemen acabiliyorum
son anlarda dıdıdıdıdııdıdıdıdıd diyo kapanıyo Smile
geçmiş olsun emirhan Smile
saol kanka videoyu izledinmi Big Grin kasanın içiinin foto alıp koyucam şimdi buraya
[Resim: 54234705.jpg]
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler