Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Ekran Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Abiler Ben Oyunu Yükledim Oyuna Giriyor.Ama Girdiğimde Ekranın Bir Yarısı Gözükmüyo Yani Oyunda Sadece Üst Kısm Gözüküyo. Yardımcı Olabilcek Varmı ?
Monitörünün ayarlarını yapmayı dene veyatta monitörün üstünde auto tuşu olur ona bas otomatik ayar yapar oyuna gir ordanda çözünürlüğünü ayarla
Bilgisayarının işletim sistemi vistamı,7'mi yoksa xp mi ?
(02-22-2011 02:18 PM)PainKiller-.- Yazılan: [ -> ]Bilgisayarının işletim sistemi vistamı,7'mi yoksa xp mi ?

w7,w7 olduğundan olabilirmi çünkü bir çok oyunda karsılasıorum bu sorunu
Öncelikle başlat-çalıştır-dxdiag yazıp entere basınız.

Gelen ekrandaki bölümde işletim sisteminize bakın. Aşağıda resimde size hangi bölüme bakacağınız gösteriyorum.

[Resim: 75393832.png]

Eğer ki işletim sisteminiz resimde gördüğünüz gibi Win 7 ise oyuna girip ayarlar bölümüne giriniz ve hiç bir oynama yapmadan kaydediniz. Sorununuz düzelecektir.

Eğer ki ayarlar bölümünü de görmüyorsanız, oyundaki sohbet bölümüne "/o" yazınız (tırnaklar hariç) ve entere basınız. Böylece ayarlar bölümüne girebilirsiniz. ve yukarda dediğim gibi hiçbir ayar değiştirmeden kaydet e basınız. Sorununuz düzelecektir.
w7 oyunlar icin ideal bencw
Referans Adresler