Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: APB Reloaded Trailer
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar sadece video koyucam bu oyun hakkında çok geniş bir bilgiye sahip olanlar lütfen bizi bilgilendirsinler. Xgametr'dede koyulmuş video ciddende olay yaratacak bir oyuna benziyor.

Oyun Gamersfirst'ün yaptığı bir oyunmu yoksa EA'nin yaptığı bir online oyunmu anlamadım ama... İşte bomba > EA Games GTA tarzında bir oyun çıkarmış ve çok felaket gözüküyor Tongue Tongue Tongue Tongue

Video'da yer alan şarkıyı merak edenler olabilir =)
Konuya bakanların görüşlerini alırsak iyi olur. Kaan güzel hareket bu arada teşekkürler Smile
Kim Yaptıysa güzel yapmış Big Grin
güzele benziyor Smile
(02-21-2011 10:04 PM)RtoSwor Yazılan: [ -> ]güzele benziyor Smile

benziyor mu ? Big Grin Big Grin Big Grin.

EA Games'den GTA gibi bir hareket beklemek herhalde eşşeğin sudan gelmesini beklemek gibi bişey olurdu sanırım Big Grin. E-postamı yazıp gönderdim. Ben bu betayı kaçıramam Big Grin. Oyun için uygun olanda 3 gb bu arada Smile
Gta çakması Smile
(02-21-2011 10:25 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Gta çakması Smile

Online GTA diyebiliriz. Ama GTA gibide değil ya. şehir çok iyi. Polis-hırsız olayı var. GTA'da araba hırsızlığı ve çatışmalı görev. Bu oyun akar gibi zaten e-postamı gönderdim betaya katılırım umarım Smile
(02-21-2011 10:27 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]
(02-21-2011 10:25 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Gta çakması Smile

Online GTA diyebiliriz. Ama GTA gibide değil ya. şehir çok iyi. Polis-hırsız olayı var. GTA'da araba hırsızlığı ve çatışmalı görev. Bu oyun akar gibi zaten e-postamı gönderdim betaya katılırım umarım Smile

Oyunun konusu çete savaşları gibi bişey Big Grin YouTube da videoları var
Güzel oyun mutlaka alırım..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler