Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: facenumberman7 hacker (videolu ss li)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
size daha önce birisinin cross birlesik ss sini yollamıştım. ispat için yetersiz video al demiştiniz. buyrun bu sefer videoda aldık ss'de aldık.
lütfen konuyu kilitlemeyin millet yorum atabilsin. Bi laf söyleyip konuyu kilitliyorsunuz. Bu cok saçma bi olay. Eger konulara yorum yapamayacaksak forumun ne anlamı kalır?.

HD 720p video:
youtube facenumberman7 hacker HD 720p

Buyrun ss :
[Resim: screenshot089o.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
bu arada cross ne diye sordugumda dinar ile alınan crosshairden oldugunu söyledi. bende para vermişsin madem güle güle kullan dedim.
Videoda açıkca belli ne halt olduğu zaten şüphelendiklerimdendi inşallah sınırsız ban yer bu levele kadar nasıl geldiği belli....
51 kişi bakmış yorum yok Big Grin

Sherlock

Başka kişinin de crossu göstermedikten sonra ne anlamı kaldı ki videonun ? Senin arkadan açık açmadığına nereden inanacağız ? Video çek dememizdeki amaç senin arkadan başka programlar açmadığına kanıtlaman , başka oyuncuya da geçirseydin görüntüyü o zaman her şey net olurdu.
daha uzun video almak isterdim ama o an sadece fraps yüklüydü. oda deneme sürümü oldugu için 30 saniye video almış.
(02-22-2011 02:39 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Başka kişinin de crossu göstermedikten sonra ne anlamı kaldı ki videonun ? Senin arkadan açık açmadığına nereden inanacağız ? Video çek dememizdeki amaç senin arkadan başka programlar açmadığına kanıtlaman , başka oyuncuya da geçirseydin görüntüyü o zaman her şey net olurdu.

Bencede keske bi kaç kişiyide gosterseydın Smile

Yeterli kanıt bulunamamıştır.
Referans Adresler