(02-21-2011 04:36 PM)Emilie De Ravin Yazılan: [ -> ] (02-21-2011 03:57 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ] (02-21-2011 03:31 PM)balin Yazılan: [ -> ]sonuçda buda bi yetenek bence.
İnsanları kandırmak yetenekse ; evet çok yetenekli 
Numarayı yaptıktan 12 saatten fazla sürede buldular. O anda kimse anlamadıysa bu yetenektir ki 12 saatten bahsediyoruz.
Çoğu forumlarda bu konu ile ilgili mesajlara baktığımda çoğu kişinin inanmadığını gördüm ve inananlarda sadece izlerken şok olduklarına dair inandıklarını belirtiyolar.
Bence numara gündüz olsaydı hemencik sırrı açıklanırdı, millet izleyip uyudu bence

herkez konuşuyorda neden kimse yapamıyor.geçen yarışmanınkini çözmediniz.Cd'demi yalan adam nerde yazdı onları cd'ye.Kader yazısnı ne ara koydu dvd kutusuna.Hakkını yemeyin adamın şimdi.
Bir numara olduğu kesindi zaten.
çözüm mantıklı ya zaten genellikle böyle numaralar oluyo her illizyon böyle bunu sunması ve belli etmemesi yetenek bence adam show yaptı işte ama yarışmayı kazanırsa içimde bi burukluk olur açıkcası

Benim için yetenekli değil...
Herkes tutturmuş, gazete diye. Jürinin hayal ederek söyledikleri "Barbados, E11, 14,42" kelimelerine ne diyeceksiniz. Bu kelimeler daha önce yazılıp oraya konmadıysa nasıl çıktı o kilitli çantanın içinden? İmkansız olay :|
birşey söylemek istiyorum orda gazeteler var kadın o kadar salakmı ki gazete olmadıgını anlamıcak ve söylemicek gazete parçasından bir tane kelime seç diyor
Fazla Kafa Yormayın Arkadaşlar Yapan Yapmış

saçma bir açıklama yapmışsın barbados e11 14:42 , 14:42 yerıne 52 yı bulup 10 dk rötarlı dıye yazmıs oraya bunun cevabını cozecenkı sonra dıgerlerını cozecen . cris angela gelınce adamın numaralarının nasıl yapıldıgını adam kendısı acıklıyor zaten gırın bakın heryerde
(02-21-2011 06:19 PM)FataL Yazılan: [ -> ]Herkes tutturmuş, gazete diye. Jürinin hayal ederek söyledikleri "Barbados, E11, 14,42" kelimelerine ne diyeceksiniz. Bu kelimeler daha önce yazılıp oraya konmadıysa nasıl çıktı o kilitli çantanın içinden? İmkansız olay :|
Abi wirelessli yazıcı varmış kilitli çantanın içinde işte jüri söylerken ordaki bir arkadaşıda yazmış çıkartmış bu kadar basit.