Warrock kastığı için 3-4 ay müddett oynamayacağım. Point Blank a başlasam aynı sorunla karşılaşırmıyım? Daha önce hiç pb oynamadım o yüzden kasar mı kasmaz mı bir fikir yürütemiyorum. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
KasMaz Kesinlikle

İlk olarak şunu söylemeliyim: Oyunların minimum sistem gereksinimleri bazen aldatıcı olabiliyor. Bu kasma olayı daha çok senin donanımına ve en önemlisi grafik kartına bağlı. Örneğin; Çok iyi bir grafik işlemcisi bile çoğu oyunda ortalama 45-50 fps verirken bazen daha hafif bir oyunda daha düşük bir fps verebiliyor. Ben PB hiç oynamadım ama oynayan arkadaşlar, warrock kadar sarmadığını söylüyorlar. Yine de tercih senin

PB warrock kadar güzel değil yanlız,aynı kaliteyi alman mümkün değil oyna görüceksin sen zaten.
(02-20-2011 10:29 PM)FataL Yazılan: [ -> ]İlk olarak şunu söylemeliyim: Oyunların minimum sistem gereksinimleri bazen aldatıcı olabiliyor. Bu kasma olayı daha çok senin donanımına ve en önemlisi grafik kartına bağlı. Örneğin; Çok iyi bir grafik işlemcisi bile çoğu oyunda ortalama 45-50 fps verirken bazen daha hafif bir oyunda daha düşük bir fps verebiliyor. Ben PB hiç oynamadım ama oynayan arkadaşlar, warrock kadar sarmadığını söylüyorlar. Yine de tercih senin 
Aynen grafik bakımından da WarRocktan kötü olduğu için ve de silah tasarımlarıda gerçekten kötü olduğu için hiç sarmadı beni

Kasma yapmaz ama warrock dan daha ıyı oldugunu soylıyemem

Warrock ile PB'i hiç bir zaman bir tutmayın.
PB kasmaz, istersen en yüksek grafikler yap.
cözünürlük düsür takılmaz