Yarın açılacak MoB clanına 33+ 1.20 kd üstü iyi bir snipci aranıyor.oyundaki nickim v4g4b0ndtr
iletişim berktosun94@hotmail.com
1 aylık gold umu alırsanız gelirim . AW 50 Fena kullanırım kenangunay styless

(02-03-2010 04:57 PM)kenangunay Yazılan: [ -> ]1 aylık gold umu alırsanız gelirim . AW 50 Fena kullanırım kenangunay styless

kusra bakma kimseye gold alamayız clan için
İnsallah dedıklerı gıbı clan regıstry gelır admın dedı 4 subatta gelecek dıye ama ben admıne ınanmıyorum sımdı sadede gelelım bır kere oyuncu arama sıtılın yanlıs benden soylemesı (oyuncu senı bulması lazım eger sen oyuncuyu bulmaya calısırsan clan ıcınde havalanır tecrubelerıme dayanara soyluyorum...) clanınız sımdıeden hayırlı olsun...
sağolasın

(02-03-2010 06:34 PM)ClubZer0 Yazılan: [ -> ]İnsallah dedıklerı gıbı clan regıstry gelır admın dedı 4 subatta gelecek dıye ama ben admıne ınanmıyorum sımdı sadede gelelım bır kere oyuncu arama sıtılın yanlıs benden soylemesı (oyuncu senı bulması lazım eger sen oyuncuyu bulmaya calısırsan clan ıcınde havalanır tecrubelerıme dayanara soyluyorum...) clanınız sımdıeden hayırlı olsun...
doğru valla ama bize bir snip gerisi hikaye

sağolasın şimdiden
Bence daha geç gelcek...!
clan başka bir isim altında kuruldu clanlar bölümünde son eklenen clan biziz ordan iletişime geçebilirsiniz