Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Oynarken Bilgisayarım Kasıyor ve Donuyor.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar yardım edin warrocka giriyorum oyun pc kasmıyor ama 2-3dk oynadıktan sonra oyun tamamen donuyor.ben bunu pc'imden kaynaklandığını düşünüyorum.bilgisayarı eset antivirüsle kaç kez tarattım ama virüs çıkmadı.başka neyden kaynaklabilir. Ss.gif
Bunun birçok sebebi olabilir. Donanım bunun en başında gelir. Bunun dışında oyuna girdiğinde MSN, Facebook vb bir internet sayfası açık ise yada herhangi bir dosyayı indirip/yüklüyorsan kasma yapar. Eğer ki sistem donanımın yeteri kadar iyi ise aşağıdaki linkte çözümü bulabilirsin
http://forum.warrocktr.com/Konu-Warrock-...yrun--5954
teşekkürler
Intel Core 2 Duo E4600 Cpu, Atı HD 3600 ekran kartı ile o linkteki çözümü uygulasam olurmu ki, yorumlarda pcyi çok zorlamamak gerek vs. yazmışlar.
(02-20-2011 08:42 PM)PainKiller-.- Yazılan: [ -> ]Intel Core 2 Duo E4600 Cpu, Atı HD 3600 ekran kartı ile o linkteki çözümü uygulasam olurmu ki, yorumlarda pcyi çok zorlamamak gerek vs. yazmışlar.

Hayır sorun çıkmayacaktır. Bu arada bu sistem için oyundaki bütün efektleri kapatıp grafiği de orta ya da düşüğe getirmenizi öneririm
Ya abi bnm pc 2 gb ram 1 gb ekran kartı İntel Pentium 4 3.01 Ghz ama aşırı derecede donuyor tanklarla ve ya sade bi renk duvara bakdığımda ve ya adamlarla karsılasdığımda donup kalıyor Yardım edin bu game booster deenedim nette 3 mb civarlarınde hep neden oluyo
Değerli Veysel (benzemaa) ,

Oyundaki kasma genel olarak sistem özeliklerin, ve de internet kullanımın ile alakalıdır. İlk mesajım da da belirttiğim gibi oyun sırasında (özellikle sistem unsular biraz eski olan kullanıcıların hiç bir web sayfası yada chat programı açık olmamasını tavsiye ederim.

2. olarak oyundaki efektleri ve görüntü kalitesinisi düşürürseniz daha iyi bir sistem performansı yakalarsınız. Son olarak mutlaka ekran kartı sürücünüzü güncelleyiniz.

NVidia ekran kartı kullanıcıları için ekran kartı güncenlleme sayfası için tıkla

AMD/ATI ekran kartı kullanıcıları için ekran kartı güncelleme sayfası için tıkla
tamamdır konuyu kilitleyebilirsiniz kasayı baştan aşağı herşeyini temizledim şimdi oyun hiç donmuyor.
(02-23-2011 12:19 AM)executioner05 Yazılan: [ -> ]tamamdır konuyu kilitleyebilirsiniz kasayı baştan aşağı herşeyini temizledim şimdi oyun hiç donmuyor.

Herhangi bir sorun ile karşılaştığınızda lütfen bize bildirin size yardım etmekten mutluluk duyarık Smile
Referans Adresler