Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: AtaTürk ' ün ölümü önemli bakın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Konu önemli sıkılmadan okuyun ve izleyin
Şimdi Atam'ızın ölümü aslında bir cinayettir onu masonlar(illunimati) öldürmüştür.Son doktoru aslında bir masondur.Hastalığı karnındaki su birikmesiyle sonuçlandı ve tadavisi kolaydı herkezin bildiği Atamızın doktorunu dinlemediği rakıya devam edip öldüğü hayır Atatürk İslamiyeti yayacak en büyük devleti(Osmanlı) Türkiye adıyla gene kurdu sadece bir kaç değişiklik konum aslında illunimati bu örgüt 1776 yılında Almanya'nın Münih kentinde, Adam Weishaupt isimli Kabbalacı bir Hukuk Profesörü ve Baron von Knigge ile diğerlerinin yardımıyla kurulan gizli topluluk. Illuminati, "Aydınlanmış Olanlar ismiyle kuruldu bu örgüt şeytana tapar ve tüm dinlere karşıdır Heleki islamiyet gibi bir din bu örgütün en büyü düşmanı olacakdır ilk olarak hristiyanlığa karşı kurulmuş olsada amacı Allah'ın olmadığını şeytana tapmamız gerektiğini TÖBE TÖBE savunur.

En büyük sloganları ise NEW WORL ORDER yani yeni dünya düzeni şimdi asıl konu bu olayı beynimize nası kazıtcaklar ŞARKILARLA şarkılar insan vücudunda bir hormon salgılar ve o hormon bilinç altımızda şarkıya göre davranmamızı sağlar dans değil Big Grin günlük yaşantımızdaki değişiklikler

Kavak yellerini izleyenler varsa orda bitane adamın başrolde ismini bilmiyorum izlemediğim için Tshirtünde new world order yazıyordu.
En önemlisi 1 doların arkası piramit ve üstündeki göz bu illunimatinin simgesidir ve amerika illunimatinin ülkesidir
Türkiye ise GİZLİ BİR AMERİKAN EMPARYALİZMİ ALTINDADIR şimdi biz Türkler bu dinsizlerin sömürgesi olduğunu bilelim ve buna karşı olan grupları faşist diye adlandırmayalım Allah ve vatan millet diyenler faşist değil gerçekleri bilenlerdir sadece bunun başında ordumuz gelir be tv de bizi ordumuzdan soğutmak amaçlarıdır.O bacak arasından atış eğitimi klasik bir bordo bereli eğitimidir.Ordumuzdan soğumayın yani amerikanın yaptığı her oyun aslında illunimatinindir

İLLUNİMATİ ye yada amerikaya karşı gelenler ise ölüyor kim bu karşı gelenler şarkıları zamanında en çok dinlenenler 2pac bob marley michael jackson daha adını hatırlamadığım birçok insan

Ben size olayı kısa bir videoyla anlatim

kesinlikle katılıyorum .
Kafanı çok yorma böyle şeylere.
E neye yoralım o zaman kafamızı -
Referans Adresler