Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Avast Antivirüs Warrock'da sorun çıkarıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar ben bu sabah warrock u normal oynadım. Şimdi bi daha girdim oyuna ama hame start ekranı gelince avast antivirüs programı virüs buldu. Avastı devre dışı bırakıp oyuna giriyorum yine. Ama bunun sebebi ne olabilir?
avast ı kaldırı eset nod 32 kur sonra nod 32 den de taranmıyacak dosyalar ksıımına warrock exeyi ve warrock klasorunu sec sorunun geçicektir
Koruma kalkanının seviyesini düşür Avast böyle şeyler yapmazdı.
Karantinaya almış olabilir oraya bak.
(02-20-2011 05:33 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]avast ı kaldırı eset nod 32 kur sonra nod 32 den de taranmıyacak dosyalar ksıımına warrock exeyi ve warrock klasorunu sec sorunun geçicektir

Nod32 yüzünden kaç kişi ban yedi Smile Aklın varsa kurma Zaten Pc yi hiç kasmıyor ama virüs te bulmuyor =)..
(02-20-2011 05:35 PM)Spilos Yazılan: [ -> ]Koruma kalkanının seviyesini düşür Avast böyle şeyler yapmazdı.

Avastın bende setup dosyası var kendi setup dosyasına virüslü dedi. Avastın hata yapma olasılığı yüksek yani kaspersky kurmanı tavsiye ederim.
Ben ikisini de denedim Avastda oyun açılmadı,nod32 de launcher yüklenmedi.Sonuç:WarRock oynarken virüs programları ve kalkanlar kapalı olmalıdır.
bende avast kullanıyorum bi kere bendede oldu devre dışı bırakıp girdim bidahaki giirşimde bişey olmadı avast açıkken
karantinada warrock la ılgılı bı dosya varsa geri yükle
(02-20-2011 06:20 PM)xbr0klyn Yazılan: [ -> ]
(02-20-2011 05:33 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]avast ı kaldırı eset nod 32 kur sonra nod 32 den de taranmıyacak dosyalar ksıımına warrock exeyi ve warrock klasorunu sec sorunun geçicektir

Nod32 yüzünden kaç kişi ban yedi Smile Aklın varsa kurma Zaten Pc yi hiç kasmıyor ama virüs te bulmuyor =)..

Şu an için Eset Nod 32 antivirüs ya da smart securrity kullanan kişilerin ban yediğini duymadım ama yine de oyunu taratma dışı öğe olarak tanıtıp ileride olası herhangi bir sorunu önleyebilirsiniz.

Nod 32 için Warrock ayarı
Referans Adresler