Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Win 7 | Dili Türkçe yapınca harflerin çogu gözükmüyor !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Başlıktaki gibi dili türkçe yapıp girince harflerin neredeyse hiçbiri gözükmüyor çin yazısı gibi oluyor Ss.gif Bir çok şey denedım ama olmadı ne yapabilırim ?
O sorun bende de var kardeşim oyun içindeyken ayarlar(/o) girip kaydet dersen düzelecektir.
(02-20-2011 04:01 PM)xwiiind Yazılan: [ -> ]O sorun bende de var kardeşim oyun içindeyken ayarlar(/o) girip kaydet dersen düzelecektir.

Nasıl yani ? Oyuna girince optionstan kaydet deyince duzelıyor oylemı ?
(02-20-2011 04:01 PM)xwiiind Yazılan: [ -> ]O sorun bende de var kardeşim oyun içindeyken ayarlar(/o) girip kaydet dersen düzelecektir.

Bende öyle yapıyorum Win 7 64 bit olduğu için her halde uyumsuzluktan olabilir
Yoo bende 32 bit Windows XP var yine aynı sorun...
Bendekide 32 bit Windows 7 oyunu yenıden kuruyorum sımdı olmadı o taktiğide deniycem
(02-20-2011 01:28 AM)ALINTI Yazılan: [ -> ]Oyunu ilk açtığımızda kullanıcı adı şifre yazıp giriş yapıyoruz ; birde bakıyoruzki bazı harfler eksik Ss.gif sol altta ayarlar seceneğine tıklıyoruz ve hiç bi'şeyi değiştirmeden kaydet diyoruz .

sonra oyuna giriyoruz o da ne ! sp ve hp barları yok Ss.gif endişelenmeyin "/o"
(tırnaklar hariç) yazıp enterlıyoruz. tekrar kaydet diyip oyuna dönüyoruz işte bu kadar .
(02-20-2011 04:14 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]

Bende öyle yapıyorum Win 7 64 bit olduğu için her halde uyumsuzluktan olabilir

Aynen bende öyle yapıyorum.Win 7 64 bit kullanıyorum.
Referans Adresler