Başlıktaki gibi dili türkçe yapıp girince harflerin neredeyse hiçbiri gözükmüyor çin yazısı gibi oluyor

Bir çok şey denedım ama olmadı ne yapabilırim ?
O sorun bende de var kardeşim oyun içindeyken ayarlar(/o) girip kaydet dersen düzelecektir.
(02-20-2011 04:01 PM)xwiiind Yazılan: [ -> ]O sorun bende de var kardeşim oyun içindeyken ayarlar(/o) girip kaydet dersen düzelecektir.
Nasıl yani ? Oyuna girince optionstan kaydet deyince duzelıyor oylemı ?
(02-20-2011 04:01 PM)xwiiind Yazılan: [ -> ]O sorun bende de var kardeşim oyun içindeyken ayarlar(/o) girip kaydet dersen düzelecektir.
Bende öyle yapıyorum Win 7 64 bit olduğu için her halde uyumsuzluktan olabilir
Yoo bende 32 bit Windows XP var yine aynı sorun...
Bendekide 32 bit Windows 7 oyunu yenıden kuruyorum sımdı olmadı o taktiğide deniycem
(02-20-2011 01:28 AM)ALINTI Yazılan: [ -> ]Oyunu ilk açtığımızda kullanıcı adı şifre yazıp giriş yapıyoruz ; birde bakıyoruzki bazı harfler eksik
sol altta ayarlar seceneğine tıklıyoruz ve hiç bi'şeyi değiştirmeden kaydet diyoruz .
sonra oyuna giriyoruz o da ne ! sp ve hp barları yok
endişelenmeyin "/o"
(tırnaklar hariç) yazıp enterlıyoruz. tekrar kaydet diyip oyuna dönüyoruz işte bu kadar .
(02-20-2011 04:14 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ] (02-20-2011 04:01 PM)xwiiind Yazılan: [ -> ]O sorun bende de var kardeşim oyun içindeyken ayarlar(/o) girip kaydet dersen düzelecektir.
Bende öyle yapıyorum Win 7 64 bit olduğu için her halde uyumsuzluktan olabilir
Aynen bende öyle yapıyorum.Win 7 64 bit kullanıyorum.