Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: NBA All-Star Smaç şampiyonu Blake Griffin !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
NBA All-Star hafta sonunda, milyonların merakla bekledigi smaç yarışmasında, muhteşem bir şov yaşandı. Los Angeles'taki Staples Center'da ev sahibi Los Angeles Clippers'ın genç yıldızı Blake Griffin, gecenin en büyük şovuna imza atarak beklentileri boşa çıkartmadı ve smaç yarışmasını kazandı.

GRIFFIN FİNALDE McGEE İLE YARIŞTI

Toronto Raptors'tan DeMar DeRozan, Oklahoma City'den Serge Ibaka'nın elendiği yarışmada Washington Wizards'tan Javale McGee ile Blake Griffin son ikiye kalan isimler oldu.

Yarışmada oynanan iki raund sonucunda Washington Wizards'tan Javale McGee 99 puan alarak birinci, Los Angeles Clippers'tan Blake Griffin 95 puan ile ikinci, Toronto Raptors'tan DeMar DeRozan 94 puan ile üçüncü ve Oklahoma City Thunder'dan Serge Ibaka 90 puan ile dördüncü oldu.

Smaç yarışmasında son ikiye kalan Javale McGee ve Blake Griffin kuşkusuz geceye damgasını vuran isimlerdi. Wizards adına yarışmaya katılan McGee, salona getirilen iki potaya iki topla aynı anda smaç yaptı! Bu sayede ilk raundta 50 tam puan aldı. McGee ikinci şansında 3 top ile smaç yaptı. İki topu kendi taşıyan McGee, üçüncü topu havadan gelen pasla smaçladı. Bu smacıyla 49 puan alan McGee toplamda 99 puan ile ilk turda birinci oldu.

Bu sezon yaptığı smaçlarla adından sıkçasöz ettiren ve bir çoklarının gecedeki favorisi olan Blake Griffin ise ilk turda havada 360 derece dönüp attığı smaçla alkış topladı. Finalde kıyasıya bir mücadeleye giren Griffin ile McGee şampiyonu belirleyen turda herkesi kendilerine hayran bırakmayı başardı.

TEHLİKELİ VE SANSASYONEL GRIFFIN SMACI

Blake Griffin salona getirilen ve potanın altına yerleştirilen arabanın üstünden atlayarak yaptığı bastığı smaç ile herkesi büyülerken, Griffin, smaçta topu arabanın içerisinde bulunan arkadaşından aldı! Javale McGree bu turda Griffin ile boy ölçüşemezken Los Angeles Clippers'ın yıldızı Blake Griffin 2011 All-Star smaç yarışmasının şampiyonu oldu.

3 SAYIDA JONES YETENEKTE CURRY


NBA All-Star hafta sonunda düzenlenen 3 sayılık yarışmasında, şampiyonluğu Miami Heat forması giyen James Jones elde etti. Jones, muhteşem bir mücadele sonrasında soğuk kanlılığını koruyarak Ray Allen'ı geride bırakmayı başardı. Böylece Heat bu sezon bir şekilde Celtics'i bir alanda geride bırakmayı başardı! Celtics'ten Paul Pierce son şampiyon unvanının sahibiydi ve Ray Allen'de NBA'in 3 sayı lideri...

Ray Allen'ı halledebileceğini zannetmiyorum şahsen.

Öte yandan McGee yaptığı çift pota smaçdan sonra millet tamam bu iş McGee derken Griffinin fırlama bi şekilde yaptığı sayı milette tokat etkisi yarattı.Sonuç olarak cidden çekişmeli bir gece oldu Blake Griffinde hak etti.

Bu gece saat 3:00'de Nba doğu-batı karması maçı var.
Blake Griffin. Evet oğlum, sen kocaman bir bıçkınsın!
Adam uçtu ya Big Grin
tarifeli thy Big Grin
Dün gece müthişti ama asıl bu gece herşey belli olcak.Yarın okul olmasa...
totos.gif
Gerçekten hak etti Smile
Dirsek Smacı çok güzeldi (Y) =)
totos.giftotos.gif
Referans Adresler