Arkadaşlar bugün tam1rapci nickli çarım ban yedi. Büyük ihtimalle powerlwl dan ban yedi ama aklımda bir soru kaldı Ya ortaklardan biri opk açtıysa. Bu çarda opk açıldığına şahit olanınız varmı ?
Kaç seneden beri char oyundaydı? Böyle bir char görmüşlüğüm var yazın. Çok önceden 26 levelken görmüştüm hack yapıyordu en son gördüğümde 40 levellarda birşeydi.
Bu çarda bildiğim kadarıyla hiç hack açılmadı o gördüğün rapciyizzz nickli çardır Onda açılmıştı.
(02-20-2011 12:54 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Bu çarda bildiğim kadarıyla hiç hack açılmadı o gördüğün rapciyizzz nickli çardır Onda açılmıştı.
Hayır char buydu.

dün Gördüm Charını Yanlış haıtlramıyorsam 70 leveldı galıba yanlız opk veya başka bir llegal yöntem kullanıldıgını gormedım
(02-20-2011 01:00 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]dün Gördüm Charını Yanlış haıtlramıyorsam 70 leveldı galıba yanlız opk veya başka bir llegal yöntem kullanıldıgını gormedım
43 lwl dı

çook öncelerden gördüğümü hatırlıyor gibiyim fakat illegal bir durumda hiç görmedim, arşivime bakarım akşama belki kayıtlarda vardır birşeyler =)
Şu tickete cevap gelsin kafayı yiyecem

(02-20-2011 01:04 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ] (02-20-2011 01:00 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]dün Gördüm Charını Yanlış haıtlramıyorsam 70 leveldı galıba yanlız opk veya başka bir llegal yöntem kullanıldıgını gormedım
43 lwl dı 
o Zaman Nick BenzerLiği

Bu çhar ile çok oyun oynadık ama opk açtığını görmedim.
Geçmiş olsun