Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pink Floyd - High Hopes [Video]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
bu saatlerde bu şarkıyı dinlemek kalbinizin bpm'ini düşürebilir, hatta zor nefes almanızı bile sağlayabilir. işte o şarkılardan biri pink floyd'a ait. şu an kafam nasıl biliyor musunuz? inanılmaz güzel, bu şarkı açar beni, tabii bir de filtre kahve.

http://www.youtube.com/watch?v=Bqvcmud3LFQ
The grass was greener...

Bu laf Roger'a bir gönderme ayrıca bu şarkının PF'nin Son Albümünün Son şarkısı olmasıda buna ayrı bir güç katar. Roger'ın The Wall Final Cut aralığında durmadan dediği çimenler artık daha yeşile ağır bir göndermedir =)
Gece saati uygun olsa dinlerdim. ilk 1.5 dakikasıyla zaten ne kadarda haklı olduğun görülüyor Smile
En sevdiğim parçası Pink Floyd'un telefonumda bir tek bu var zaten Pink Floyd dan merkez yolunda az dinlemedim Big Grin
İnsan rahatlıyor..
(02-20-2011 03:13 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]The grass was greener...

Bu laf Roger'a bir gönderme ayrıca bu şarkının PF'nin Son Albümünün Son şarkısı olmasıda buna ayrı bir güç katar. Roger'ın The Wall Final Cut aralığında durmadan dediği çimenler artık daha yeşile ağır bir göndermedir =)

Doğru, bu şarkı Roger Waters yokken kaydedilmişti. Syd Barrett büstünü gördün mü bu arada?
Referans Adresler