Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Hesap durumu Blocked
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Selamlar... Warrock hesabıma geçen gün girmeye çalışırken hesabınız engellendi yazısıyla karşılaştım. Ama warrock sitessinden hesabıma girebiliyorum. Neden siteden hesaba girilio eğer ban landıysa ?? Üstelik charım premium luydu !
gamersfirst hesabına girebilirsin çünkü gamersfirst sadece warrock değildir tüm gamersfirst oyunlarını kapsamaktadır sen sadece warrock girişin engellenmiş.

gamersfirst e giriş yap ordan warrock hesabını görmeye gel orda hesap durumu blocked yazıyor olacaktır.
Sitede Hesabım sekmesinden bak bi. Orda yazar hesap durumu.
Hesabın banned olmuştur Opk. veya swap yaptıysan ARTİST
Banlanmışsın geçmiş olsun g1 sitesine zaten girer arkadaşın açıkladığı gibi ama warrock.net sitesinde hesap durumun blocked'dır gir bak...
Üstelik preliymiş Yazık adama ilk presi olupta ban yiyen adam bu Big Grin
(02-19-2011 03:52 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Üstelik preliymiş Yazık adama ilk presi olupta ban yiyen adam bu Big Grin

Pre olunca banlanılmıyor sanıyor heralde Big Grin
(02-19-2011 03:54 PM)brkcn09 Yazılan: [ -> ]
(02-19-2011 03:52 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Üstelik preliymiş Yazık adama ilk presi olupta ban yiyen adam bu Big Grin

Pre olunca banlanılmıyor sanıyor heralde Big Grin

Hesap blocked -Ama prem vardı adamım Big Grin
bnmde 23 günlük goldlu charım banlanmıstı ozamanlar cahillik yapıp opk kullanmıstım...
Banlanan kardeşim üzülme Gamersfirst artık kuralları değiştirmiş durumda OPK lara ve AFK lara son 1 şans daha weriliyor 15 gün sonra çarına kavuşabilirsin üzülme Wink
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler