7.1 surround ses sistemli kulaklığım var ve harika bildiğin yanımda gibi
Benim nokia kulaklığı olduğu için bişey anlamadım güzel gelmiyor ses.
(02-19-2011 02:03 PM)brkcn09 Yazılan: [ -> ]Benim nokia kulaklığı olduğu için bişey anlamadım güzel gelmiyor ses.
Şansına Küs

7+1 ses sistemi ile dinledim ama S'ler vede B'ler çalışmadı =D Sonra fark ettim youtube'a uploud edildiğini. Rapid den falan indirile bilse orjinal hali ile 7+1 fayda verecek ama youtube da o özellik aktif olmuyor. Bu sebeble herhangi bir stereo kulaklık veya stereo hoparloru kulakğınıda dayayarak aynı etkiyi alabilirsiniz
Sesin kulaklıktan geldiğini algılayabiliyorum yanımda gerçektende birilerinin konuştuğunu söyleyemem. Kulağı zayıf olan biri algılar. Müzik kulağı olduğu için bende ayırt edebiliyorum
Dinlemiştim bunu.Gerçekten güzel

bundan bi arkadaş söz etmişti daha önceden dinlemiştim bazı sesler yanımda çıkıyo gibi oluyo

(02-19-2011 02:25 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Sesin kulaklıktan geldiğini algılayabiliyorum yanımda gerçektende birilerinin konuştuğunu söyleyemem. Kulağı zayıf olan biri algılar. Müzik kulağı olduğu için bende ayırt edebiliyorum
facebook da aynı video var daha kaliteli ama onu da burda açamıyoruz çoğunun facebook hesabı yok

güzelmiş