Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Uçak Kullanımı yardım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar ben oyuna yeniş başladım uçak kaldırıyorum ama ateş ettiğim vurmuyor kimseyi Ek tuş filan varmı aşagı dogru sürüncede yere çakılıyorum bir destek anlatın kullanımı detaylı konu aradım ama bulamadım???
bunun taktiği herkese göre değişir sen bence yeni çar aç 1 gün full uçak sür öğrenirsin
(02-19-2011 01:42 PM)goldmp7a1 Yazılan: [ -> ]bunun taktiği herkese göre değişir sen bence yeni çar aç 1 gün full uçak sür öğrenirsin

Çok yaratıcısın Big Grin uçak tamamen playerlik ve yetenekle ilgilidir Smile
Bazıları 2 günde örenir , bazıları 2 yılda örenemez Smile pratik pratik pratik.Giriceksin crater engrene conturas hep buralarda takıl Smile
Kardeşim bak kendinde söylemişsin yeni basladım bunlara takma kafanı biraz dar alanda oyna sonra geçersin uçak helikoptere illede ben uçak kullanıcam dersen uçakların arkasına geç kitlenmek için ''shift''e bas ateş et

Aramıza Hoş Geldin DOST
Bizde böyle öğrendik yavaş yavaş aceleye gerek yok warrock kapanmaz ^^
(02-19-2011 02:14 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]Bizde böyle öğrendik yavaş yavaş aceleye gerek yok warrock kapanmaz ^^

Bi' de yarın kapanıyormuş Smile Smile Smile
Öğrenmen için baua bi oynaman lazım.
uçak kullanmayı öğrenmek uzun bir süreç ister ben ilk başladığımda dağlara falan vururdum yada yere çakılırdım Big Grin şimdi prof değilim ama kendime kadar kullanabiliyorum akrobasi yapabiliyorum köprü altlarından üstlerinde Big Grin
(02-19-2011 03:09 PM)yugioh07 Yazılan: [ -> ]
(02-19-2011 02:14 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]Bizde böyle öğrendik yavaş yavaş aceleye gerek yok warrock kapanmaz ^^

Bi' de yarın kapanıyormuş Smile Smile Smile

İnşallah ne diyeyim Smile
Referans Adresler