Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Microsoft'un mega projesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Daha çıkmasına 1 yıldan fazla var ama Windows 8 hakkında çok şey biliyoruz. İşte bildiklerimiz..

[Resim: 20110206033134.jpg]

İşletim sistemlerindeki en önemli nokta tablet işletim sistemi ile bilgisayardaki işletim sistemi arasındaki dengeyi kurmaktır. Bunun için cihaza göre değişecek iki farklı görünüm planlanıyor.

Ama tabi ki 2012'de kullanıcıların Windows'u satın alması için sadece görünümden fazlası gerekli. Gizli sunumlara göre Windows sadece USB ve Bluetooth 3.0 gibi standartları desteklemekle kalmayacak. Yenilikçi teknolojiler sayesinde çok hızlı başlangıçlar ve sorunsuz bir Windows olabilir.

Ama tüm bunlara rağmen Windows 8 için bazı standartlar gerekli. Microsoft'a göre Windows 8 için Windows 7 için gerekenin iki katı bir donanım gerekecek.

Chip
yani yeni pc almak gerek Big Grin
Windows 7 ile süper bir yazılım ve dehşet birşey çıkardıklarına göre Windows 8 ayaklarımızı yerden keseceğine benziyor. Herşeye rağmen Pc dediğin zaman herşeye değer Smile
Ben kullanmam w 8 ' i w 7 zaten işimi görüyor.Aslında xp bile yeterli ama yeni oyunlar ve programlar artık xp yi desteklemiyor.
Benim pc daha xp'de donuyor kalıyor eyvah Smile
(02-19-2011 01:25 PM)PainKiller-.- Yazılan: [ -> ]Benim pc daha xp'de donuyor kalıyor eyvah Smile

Maşallah Big Grin
Pc Kötü W7 kuramıyorum .

Yeni PC almanın zamanı gelmiş Smile
Windows 8'de Bulut Teknolojisi olacakmış artık neyse görücez Big Grin
İyiki Para Biriktiriyorum Big Grin
Windows 7 64 bit kullanıyorum ve çoğu yazılıma uyumlu değil.Benim mantığıma göre her çıkanın bir öncekinden daha iyi olması gerekir.Ama bana göre ne vista nede w7 xp kadar iyi değiller.w8 de umarım bütün sorunlar çözülür.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler