Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forumla ilgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim ama forumdaki grafiklerle ilgili bi sorunum var.

Gülücüklere baktığımda hafif bulanıklık görüyorum sanki Anti-Aliasing (AA) varmış gibi. Aynı şekildede üyelerin rütbelerinde görüyorum bunu hafif bulanıklık var ve yukarı aşağı inerken takılarak kayıyor sayfa bu yüzden. 'Resme bak' diyince net bulanıksız ve AA sız bir resim görüyorum ama forumdaki ifadeler ve rütbeler aynı şekilde silahlarda hafif bulanıklık var. Hatta forumdaki reklamlarda bile hafif bulanıklık var sanki biri 'HOH' yapmış gibi ve kendi imzamı, avatarımıda böyle görüyorum. Forumdaki değişikliği sizmi yaptınız yoksa benim ayarımmı lütfen çözüm bulun. İfadeler, rütbeler, silah resimleri'nin üzerine sanki birisi 'HOH' yapmış gibi Ss.gif Ss.gif
Bende her şey normal gözüküyor,gayet iyi.

Burak Kandöker

mozilla veya farklı biryerden bağlandığın için olabilir
Eskiden böyle değildi dün veya önceki gün böyle oldu Ss.gif
Şu resimleri incelerseniz demek istediğimi anlayacaksınız

[Resim: adsz2pa.png]

[Resim: adszpw.png]
Bez al sil kardeş Big Grin
Bende normal gözüküyor kardeşim sorun sende olmalı;

[Resim: adszele.png]
senin gösterdiğin resmide ben bulanık görüyorum Çağkan. Forumda olan herşeyi bulanık görüyorum Ss.gif Ss.gif Ss.gif

Burak Kandöker

Bi anormallik göremedim ben ifadelerde
benim eklediğim resimlerin üstüneki büyütme şeyine tıklayıpta bakın
Bide benim gördüğüm yüzbaşı rütbemle herhangi sizin bir rütbenizi karşılaştırın göreceksiniz

[Resim: adsz21332.png]
Eğerki buraya konulan SS'ide bulanık görüyorsan senin ayarlarında bir farklılık var. Eğer Ati ekran kartın varsa Catalyst Center'dan ayarlarını kontrol et derim
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler