Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kitap Kampanyası!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle herkese iyi günler dilerim..Ben Ağrı/Patnos ilçesinin Dedeli Beldesinde Fen ve Teknoloji Öğretmeniyim..Okulumuzun yapmış olduğu kütüphanemiz için kitap kampanyasına yrdım etmek isteyen ve yrdımı olabilecek arkadaşlardan desteklerini bekliyoruz..Sizinde bu hayırlı işte bir payınız olsun isterseniz okul adresimiz :
Dedeli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu
AĞRI/PATNOS

Vakit ayırıp okuyan,yardımı olsun olmasın herkese teşekkürler..
Öğretmen birinin

kafKas kaRTaLı..

yazması ilginç Smile
Tebrik ederim hocam eğitime %100 destek
Warrock da bir öğretmen olacağını hiç düşenmezdim.
(02-18-2011 11:30 PM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]Warrock da bir öğretmen olacağını hiç düşenmezdim.

neden bizim forumumuzda matematik hocası olan abimizde vardı =)
(02-18-2011 11:30 PM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]Warrock da bir öğretmen olacağını hiç düşenmezdim.

warrockta kimler var kimler :)bizim klanda ingilizce öğretmeni(caravan0) ve polis (aga2009) vs.var..tanıdıgım saygın abılerım ve kardeslerim var Wink
Edebiyat hocalarıma bir sorucam. Diğer takıldığım anime forumunada konu açtım belki ordanda bişeyler çıkar.
(02-19-2011 12:04 AM)statikkk Yazılan: [ -> ]

warrockta kimler var kimler :)bizim klanda ingilizce öğretmeni(caravan0) ve polis (aga2009) vs.var..tanıdıgım saygın abılerım ve kardeslerim var Wink

Öyken abi var t3acher oyunda . Fen ve Teknoloji öğretmeni , oyunu onlarla öğrendim Smile
(02-19-2011 12:05 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Edebiyat hocalarıma bir sorucam. Diğer takıldığım anime forumunada konu açtım belki ordanda bişeyler çıkar.

ya sinan ne anime nedir ya kaç yaşına geldin bırah bırah bırah ya Big Grin

Hocam eğitime 2 kolla sarıldığınız için teşekkür ediyorum, %100 destek...
Aynen osman abi vardı outcast33 ne oldu ona bilen varmı Smile..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler