Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun kasması !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ya arkadaşlar şu hero pachi geldikten sonra oyunda acaip bi kasma var . Adam vurmak işkence haline geldi artık o derece yani.Bilgisayara format attım , tüm virüsleri temizledim , bilgisayarda hiç bi problem yok yani.Adam karşıma gelince dalgalanma oluyor ya anlamadım gitti . Ekran kartım 512 lik Ram 1 . Neden yapıyor bu kasmayı. Eğer kesin bi çözüm olmaz ise kasma geçene kadar oyunu bırakıcam !
Buraya bir bak istersen. Bana yardımcı oldu.
Eğer senin sorunun lagsa o herkezde var.
lag bendede var evet öle kasma problemi yok bende
Bilgisayarının özellikleri ile alakası olduğunu pek sanmıyorum.Bütün arkadaşlarımın bilgisayarı kasmaya başladı bu patchten sonra.Çok iyi bilgisayara sahip olanların bile.Bu kasma sorununun sonlanması için çalışmaların sürdürüldüğünü biliyorum.
Yeni bir patch gelene kadar kasarak oynarsın. Ama bence o kadar abartılcak bi kasma yok gibi şahsi düşüncem. 16 kişilik odalardada o kadar kasma görmedim 8 kişilik odalar gibi. BG'de az kasma oluyor o kadar. M14 dersenizde M14'ün pc'yi kastırcağı hiç aklıma gelmezdi Big Grin Big Grin Anlamışsınızdır Smile

Bence oyunun grafiklerini düşür. Kan efektini kapat diğer grafikleride Low yap Düşük düzeyde yani. Rengide 32 Bit değil 16 Bit yap oyun içindeki. 32 Bit'te hafif kasma yaşadığım için söylüyorum.
700 kblik patchden sonra bendeki kasma gitti
ewt Çok Kasıyorspam.gifspam.gif
Pff napıcaz
NASIL DÜZELİR
NASIL DÜZELİR BİLEN
Yardım PLSSS
bendede kasıyo napcaz simdi Big Grin
Referans Adresler