02-18-2011, 03:16 PM
02-18-2011, 03:23 PM
Oyun israillilerin değil, Amerika'lıların Gamersfirst firmasında şu an.
Amerika'lılara da Kore firması K2Network sattı.
israillilerin de oynayan oyuncuları var fakat israil sunucusu yok diye biliyorum, International'da oynama hakkına sahipler sanırım, israil faması da mevcut -her ülkenin var ama-
Point blank'da Rusya NFinitty - Zebetto firmasına aittir.
Türkiye de temsilci firması var fakat adını bilmeyom
Amerika'lılara da Kore firması K2Network sattı.
israillilerin de oynayan oyuncuları var fakat israil sunucusu yok diye biliyorum, International'da oynama hakkına sahipler sanırım, israil faması da mevcut -her ülkenin var ama-
(02-18-2011 03:16 PM)beat_boks Yazılan: [ -> ]Point blank
Point blank'da Rusya NFinitty - Zebetto firmasına aittir.
Türkiye de temsilci firması var fakat adını bilmeyom
02-18-2011, 03:29 PM
Ya bilip bilmeden konu açıyorsunuz ya. Warrock Nexon şirketinin. Kore Amerika ortaklığı var.
02-18-2011, 03:49 PM
Warrock formatında grafikleri güzel bir oyun bulursan bizede söyle oynayalım 

02-18-2011, 03:59 PM
Salakmısın nesin be,aklı sıra milliyetçilik yapıp ülke savunacak.Coca cola İsrail malı şu İsrail malı bu İsrail malı.Lafı İsraile destek vermeyin gibi bi yere getirceksen önce kıçına giydiğin dondan haberdar ol.
02-18-2011, 04:00 PM
WarRock'a Call Of Duty: Black Ops gibi grafikler gelsin ben okulu bırakırım bütün ömrümü pc de geçiririm vallaha
. Param pulum ne varsa veririm oyuna
. O kadar zevki aldıktan sonra ha ölmüşüm ha hayatım mahvolmuş 
. Param pulum ne varsa veririm oyuna
. O kadar zevki aldıktan sonra ha ölmüşüm ha hayatım mahvolmuş 
02-18-2011, 04:11 PM
alakasız bir kere israillilerin serverı bile yoktu zamanında TR doluydu israillilerle.
ayrıca oyun kore yapımıdır
ayrıca oyun kore yapımıdır
02-18-2011, 04:13 PM
(02-18-2011 03:59 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Salakmısın nesin be,aklı sıra milliyetçilik yapıp ülke savunacak.Coca cola İsrail malı şu İsrail malı bu İsrail malı.Lafı İsraile destek vermeyin gibi bi yere getirceksen önce kıçına giydiğin dondan haberdar ol.
Aha çok doğru

02-18-2011, 04:47 PM
Warrock Kore oyunudur. Dream Execution firmasına aittir. Nexon G1 falan hepsi oyunun sadece isim hakkını kiralamış firmalardır.
02-18-2011, 05:32 PM
(02-18-2011 04:47 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Warrock Kore oyunudur. Dream Execution firmasına aittir. Nexon G1 falan hepsi oyunun sadece isim hakkını kiralamış firmalardır.
Dream Execution sadece oyunu geliştiren firma değil mi ?. Oyunu İLK yapan ve yayımlayan Nexon (Kore Firması) daha sonradanda K2Network(Gamersfirst) ile anlaşarak 2 firma oyunu geliştirdiler ve birlikte çalışmaya karar verdiler.
Oyunu Nexon Kore Firması yapmıştır. K2Network şirketi değil !. K2Network ile sonradan anlaşıp birlikte çalışmaya başladılar.
Aynı şekildede Knight Online'ı K2Network yapmıştır. Nexon Firmasıyla alakası yok knightında