Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 17.02.2011 WaRock Ban Listesi !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
http://warrock-stats.com/index.php?site=lastbans
kimse sana forumda nasıl link koyucağını öğretmedimi ? modu bırak birde süper mod yapmışlar.bu forum daha neler görcek.bu arada imzandaki yazı warcoktr mi ? benim gözlerimmi bozuldu.
Moderatörlük forumda düzeni sağlamaktır,küçük bir link hatası yüzünden bırakılmaz,bu arada herşeyi hazır bekleme urlyi kopyalayıp tarayıcına yapıştır burda herkez sana her şeyi hazır vermek zorunda değil.İmzasınıda yanlış yazmış olabilir ne var bunda büyük sorun ettin.
(02-18-2011 08:34 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]kimse sana forumda nasıl link koyucağını öğretmedimi ? modu bırak birde süper mod yapmışlar.bu forum daha neler görcek.bu arada imzandaki yazı warcoktr mi ? benim gözlerimmi bozuldu.

Bu kadar küçük sorunlar baş yakmaz.
0xqnqboy un banlanması iyi oldu çok garip bi hackti adam
Banlanması güzelde tekrar açınca neye yaradı?...
İyi olmuş ban yedikleri öyle GM ler akıllı para harcatıyor harcatıyor sonra banlıyor Big Grin
(02-18-2011 04:25 PM)Atasaint Yazılan: [ -> ]İyi olmuş ban yedikleri öyle GM ler akıllı para harcatıyor harcatıyor sonra banlıyor Big Grin

Aynen işi biliyolar Big Grin
(02-18-2011 08:34 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]kimse sana forumda nasıl link koyucağını öğretmedimi ? modu bırak birde süper mod yapmışlar.bu forum daha neler görcek.bu arada imzandaki yazı mi ? benim gözlerimmi bozuldu.

Evet warcoktr çok fazla sorun edilmesi gerekmiyor düzeltilebilcek bir hata.
Referans Adresler