Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: M 24 ile 4 kill aynı anda hacksız
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
evet arkadaşlar bu rekora aslında çoğu kişi 'hack' diye söyleniyor ama ben hayatımda hic hack kullanmadım kullanmamda bu böyle kalacaktır!.
şimdi gidiyordum orada bi tane merdiven var ona çöktüm ateş ettim çöktüm ateş ettim ve o 4 kişiyi aynı anda kafadan öldürdüm Big Grin açıkcası gaza gelmiştim arkadaş vardı yanımda iddaa ya girdik 1 elde 5 kişi alamassın demişti Big Grin 4 yaptım kabul etti Big Grin böyle yani

[Resim: screenshot029ev.jpg]
DurbunDe gozukena adamlar ayrı yerlerde ama ? kusura bakma ama kardeş açıkcası ınanmadım ben sana
çok iyi yapmışsın Big Grin. Triple Shot albümüm yakında gelecektir. Şuan 10 kere triple shot yaptım
Eğer gerçekse tebrikler.Ama bende şüpheliyim.
hani vurdugunda silah resmi çıkıyor ya sol üstte nasıl etrafı beyaz bende normal
(02-17-2011 09:04 PM)Hip0kraT Yazılan: [ -> ]hani vurdugunda silah resmi çıkıyor ya sol üstte nasıl etrafı beyaz bende normal

SS Normal eskiden öyleydi .

Hack olup olmadığı belli olmaz . İmkansız bir şey değil yapılır . Fakat sonradan kapatma durumu da olabilir yani anket gereksiz .
hacksiz yaptıysan tebrikler gerçekten
Bu ss daha önceden paylaşıldı ? Ss.gif
Arkadaşların söylediğine bakarsam pek inandırıcı değil ama gerçekse tebrikler sana.Hack değilsen senle vs atmak isterim.
helal olsun vallahi hack yoksa baya iyisin.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler