Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Siege War :):)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Tamamen Siegewar Delisi Oldum Big Grin Bir Kaç Soru Sorucam Sizlere ;

Bildiğiniz Üzere A ve B Kapısı Var Bunları Sadece Tanklarla Patlata Biliyoruz (Sanırım)

Sonra Bomba Jeneratörü Var Onu İse M134 İle Seri Bir Şekilde Patlıyor ((Başka Bir Silahta Böyle Seri Bir Şekilde Patlatıyorsa Yazabilir misiniz?))

A B C Jeneratörlerini Seri Bir Şekilde Patlatmak İçin Hangi Silah Lazım ???

Şimdiden Teşekkürler beyfendi
İlk baştaki 2 kapıyı tank dışında silahlarda da patlatabilirsin. A B C jeneratörlerini en hızlı M134 patlatır.M60 ve M249 da kullanabilirsin.
jeneratörüde tankla patlatabilirsin
Kapıları için en iyisi tank topudur yada o küçük aracın füzeleri.Jeneratör için tankın üstündeki makineliyi veya m60 m249 kullanabilirsin ama önerim m134 ben bi oyunda 3 kişi m134 biri ben jeneratörü 1-2 dk ye yakın sürede patlattık.İçerdeki bilgisayarlarıda m134 m60 m249 la patlatırsın.
Kapılar en iyi Tanklarla kırılır .

Diğer jeneratör lerde en iyi silah kesinlikle M134 dür .
Bencede m134 sana yeterSmile
m134 m249 felan iyi oluyo siege warı bende seviyorum oyuna sonradan gelen en iyi eklenti bence Big Grin
Herkeze Cok Teşşekkurler Smile M134 Kodu Nasıl Alabılırım Acaba ?
G1 le alabilirsin ister 5.slot ister 8.slot 60 gün ama bence 25tl ye bi bronze premium al 22k 5.slot m134 13k sanırsam onada m134 5.slot item shopdan 25tl nin 15 i ne oldu diyeceksin.Oda nikel m246 alırsın bide javelin kodu gelir gelmezse takas edebilirizBig Grin TAM Bİ SİEGECİ OLURSUNBig Grin
8. SLot Sılahları Kalkmıs Galıba Sad
nikel m246 Demiş Arkadas Magazada Bulamadım Bunu Sıteden Sad
Referans Adresler