Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Başladığımda
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ben çok önceden 5 6 ay önce bırakmıştım charım şifresinini unutmam nedeniyle Doğum gününü hatırlamadığım değişememiştim Gizli soru ve diğerlerinin hepsini bildiğim gibi ticket attım olmadı bundan bırakmıştım nickim kelleci456ydı
Oyuna başladım hack gene aynı tamam alıştık ondan sorun yok ama inanılmaz lag ötesi başlamış oyunda birini vuruyon 5 6 sn sonra ölüyon kd yapamıyoruz.Bir süre sonra sıkıyor bu olayda bunun için mesela bu hızı arttırıcak lag olmıcak program yada herkezdemı var ne yapabılırım
Herkeste olan genel bir sorun bu.
Ne zaman çözülcek bu genel sorun 3 yıl sonramı Big Grin kendimce espri yaptım 4 yıl önce oynadıgımda da hack çözülcek dediydilerde 5. seneye gırıyoz hala tık yok
Bende lag yok sizin modemler sorunlu yada ttnet kullanıyorsunuz Big Grin Super Online akar 50 GB internet Big Grin
(02-17-2011 03:31 PM)l2esponsible Yazılan: [ -> ]Bende lag yok sizin modemler sorunlu yada ttnet kullanıyorsunuz Big Grin Super Online akar 50 GB internet Big Grin

bende 8 lik odada nadir kasıyorda 16 lıklarda acayip kasıyor
Referans Adresler