Son derece zorlandığım oyunlardan bir tanesidir 8v8 odada =)) öyle 4v4 odalarda swap yapar gibi adam vurmaya benzemez
[
attachment=3674]
Helal bayağı eski bir ss eski günleri canlandırdı

vayyy bizim eski clanda orda

Eskiden bi bi mapte sen sürerdin ben vururdum.O oyun süperdi

şimdi eski günlere özenip geçsen odaya başlasan, ilk 10 adamı vur +500 birinin lagından %100 ölürsün. Daha sonraları uçuşan adamları vuracam diye bitarafını yırtarsın

En sonunda dellenirsin ama vuruyorsundur ve bu hoşuna gidiyordur

Pat sen hariç herkes ölür, opk girmiştir odaya. Bunu fırsat bilen hackler senin helinin canını azaltmaya başlar ve sonunda senide indirir, 50-0 skorun olur sana 50-10,20,30,40. O'da senin dayanıklılığına bağlı gerçi. Neyse eskiden oyunun seviyesi yüksekti en azından. Sana herkes abi demese bile, kardeşim lagsın çıkarmısın dediğinde, tabi özür dilerim hemen çıkıp bi rest atayım derlerdi. Ya şimdi :----kardeş lagsın. server lag lan a*** *o*** ***** *** **** diye devam eder. Önceden hack olmazdı oyunda. Hack açtığını gördüğümüz biri utancından oyuna giremezdi bidaha. Flag vardı, yasak olmayan zamanında allah var bende yaptım hatta bayada eğlendim orda. Zevkliydi bana göre

Flag gitti, ffacı opkci şerefliler geldi

neyse uzatmaya gerek yok oyun bu. Oynamicam dediğimiz halde çekiyor lanet olsıca şey
Saygılar iyi geceler.

İyi skor turgay Tebrikler

Offf anılar,anılarrr

Çok güzeldi ya çooook. Skor muhteşem Turgay tebrikler