Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: HackShield,Game Start,Sistem Geri Yükleme ve DNS
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Burak Kandöker

Game Start Gelmeme Sorunu
HackSield Takılma Sorunu
Sistem Geri Yükleme
DNS Değiştirme

~HackShield Takılma ve Game Start Sorunu İçin Bunları Deneyin ~

1) Bilgisayar/: C/Program Files/Gamersfirst/Warrock/data/hshield - Klasörünü Açalım.

2) ''hsuptade'' Dosyasına Tıklayın ve yükleyin.

3) Aynı Dosya İçerisinde bulunan ''Update'' Klasörünü Açalım.

4) ''Autoup'' Dosyasını Açalım ve Soldaki Programı Seçip ''Tamam'' a basalım.

4. Durumda sorun olur ise ''Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile çalıştırın.

5) Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın ve Bu Sırada Modeminize Reset Atmayı Unutmayın.

Sistem Geri Yükleme Nasıl Yapılır ?
Adım 1)

[Resim: sgy1.png]

Adım 2)

[Resim: sgy2.png]

Adım 3)

[Resim: sgy3.png]

Adım 4)

[Resim: sgy4.png]

DNS Ayarları Nasıl Değiştirilir ?

Adım 1)

[Resim: dns1.png]

Adım 2)

[Resim: dns2.png]

Adım 3)

[Resim: dns3.png]

Adım 4)

[Resim: dns4.png]

Adım 5)

[Resim: dns5p.png]

Adım 6)

[Resim: dns6.png]

~ Önerilen DNS Ayarları ~
Üst: 4.2.2.1
Alt: 4.2.2.2

Üst: 4.2.2.1
Alt: Boş

Üst: 8.8.8.8
Alt: 8.8.8.1

Üst: 8.8.8.8
Alt: 8.8.4.4

~ NOTLAR ~
1)Genel Olarak Bu İşlemleri Yaparken Antivirüs Programınızı Oyuna Giriş Yaparken Devre Dışı Bırakın Çıktığınızda Yeniden Aktif Edin.

2)Yüklediğiniz Setup Dosyaları Yerine ''GamersFirst Downloader'' ı Tercih Edin.

3)Bu İşlemler Olmaz İse Eski Setup Dosyanızdan ''Repair'' yapın.
3)Bu İşlemler Olmaz İse Eski Setup Dosyanızdan ''Repair'' yapın.

Bunun Yerine Tekrar Yükleme YApılabilir Çünkü Bazı Problem Çıkabiliyor Kendimden Biliyorum Smile

Genel Olarak Güzel Hazırlamışın Win7 Galiba xpde Birkaç Adım Değişitiriliyor ANlatım ve Paylaşım İçin Teşekkürler Smile

Burak Kandöker

Tekrar yüklemenin söylediğin gibi daha yararlı olacağını düşünüyorum ancak Patch yüklemekten üşenenler Repair yapabilir ama sorunun çözülmeme ihtimali olabilir Smile
eline sağlık
ip değiştirmeyi blmiyordum teşekkürler victory.gif
Eline sağlık Burak
Evet,faydalı olmuş bu aralar yeni üye olan çok arkadasımız var islerine yarayacak bunlar.
(02-16-2011 06:35 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]ip değiştirmeyi blmiyordum teşekkürler victory.gif

orda gösterilen ip değil dns değiştirmek Smile yasaklı sitelere girmek için kullanılır
Google dns kullanın daha iyi diğerlerinden Smile Güzel paylaşımlar bunlar burak DOST

8.8.8.8
8.8.4.4
bendede sistem geri yükleme yapmıyor nedense. Bu benim en büyük kurtarıcımın devre dışı kalması gibi birşey. Çözüm ney bulamadım
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler