Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternet ile ilgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar ben 8 mb e kadar internete geçince kopmalar olmaya başladı ttneti aradım bugün tamam dedi kayıt altına alınmıştır felan dedi Big Grin sonra bir soru sordu internetiniz aynı anda faks cihazı,splitter a felan bağlıysa onlardan çıkarıp direk modeme takın dedi ben böyle işlerden pek anlamam bağlı değil dedim de splitter küçük bi kutu var phone modem line girişleri var omu oluyor birde oysa sorunum ondanmı kaynaklanır
Konu Taşınmıştır Smile

-Splitter Telefon İle Modemi Bağlayan Küçük bir kaç girişi olan bir parçadır ve evet senin dediğinde splitter ona senin modemin ve telefon dışında herhangi birşey bağlımı diye sormuş Smile
splitter dedikleri şu şey demek hmmm Big Grin Kabloları çıkarıp üflediğim temizlediğim şeyin adı buymuş demek Big Grin
Splitter diye küçük bi kutu varya hani bu modemin yanında duran onun üzerinde phone kısmında takılı olan kabloyu direk bir modeme tak bakıyım yani hattı direk tak modeme eğer kopma olmuyorsa sorun splitterde olabilir bendede aynısı oldu splitter değiştirdim düzeldi
(02-16-2011 06:00 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Konu Taşınmıştır Smile

-Splitter Telefon İle Modemi Bağlayan Küçük bir kaç girişi olan bir parçadır ve evet senin dediğinde splitter ona senin modemin ve telefon dışında herhangi birşey bağlımı diye sormuş Smile

yani doğru cevap vermişim sağol Big Grin birşey bağlı değil
Referans Adresler