02-16-2011, 02:12 PM
02-16-2011, 03:03 PM
Evet cahil halkımıza kömür dağıtarak güveni sağlıyorlar
02-16-2011, 03:12 PM
(02-16-2011 03:03 PM)PainKiller-.- Yazılan: [ -> ]Evet cahil halkımıza kömür dağıtarak güveni sağlıyorlar
Siyasi amaç taşımaylım lütfen
02-16-2011, 03:37 PM
bu sözü warrock'takiler için kullancan. En yüksek ve türk server'ında yer edinmiş bazı şahsiyetsiz ahlaksız clanlar bile odalarında sırf ks yaptım diye attırdıkları çok olmuştur. Bazı clanlarda bu görüşe destek çıkıp kaaile almamışlardır. Yıllanmış warrock oyuncuları asıl bu oyunun bokunu çıkardıkları kanaatindeyim. Clan ismi vermek istemiyorum onlar kendilerini biliyorlar. Bide saygı ve sevgiden bahsederler clan gereçlerinde.
Sizlere söylüyorum bu yazıyı okuyanlar. Sırf ks attık diye odadan attırılırmı ?. Bizim kastığımız exp dinar sıçarakmı geliyor ? Biz emek vermiyormuyuz ?. 2-3 adam vuramadın diye dünyanın kd'simi azaldı ??
Veya 0 death giderken eziğin biri hack diyip vote sallerken sizlerinde öküzün trene baktığı gibi 'Y' demenize ne demeli ?. Sizindemi o eziklerden farkınız yok yoksa ?.
Diyecek birşey bulamıyorum. Allah bütün bu şerefsizliklerin hakkını teker teker verecektir umarım bizim gibi emekleri çalınanlara...
Sizlere söylüyorum bu yazıyı okuyanlar. Sırf ks attık diye odadan attırılırmı ?. Bizim kastığımız exp dinar sıçarakmı geliyor ? Biz emek vermiyormuyuz ?. 2-3 adam vuramadın diye dünyanın kd'simi azaldı ??
Veya 0 death giderken eziğin biri hack diyip vote sallerken sizlerinde öküzün trene baktığı gibi 'Y' demenize ne demeli ?. Sizindemi o eziklerden farkınız yok yoksa ?.
Diyecek birşey bulamıyorum. Allah bütün bu şerefsizliklerin hakkını teker teker verecektir umarım bizim gibi emekleri çalınanlara...
02-16-2011, 03:47 PM
Güzel söz.