Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Basketsever arkadaşlar için komik bi pozisyon...:)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Nba de Boston takımını tutmamam rağmen çok komik geldiği için paylaşmak istedimBig Grin

Adam ağlamıştır herhalde Smile

Sherlock

O an çok uzun gelmiştir o eleman için : /
SmileSmileSmile
Rezillik dizboyu Big GrinBig Grin
Glen Dawis maç sonuna kadar oynamadı zaten, havlu arkası saklandı Smile
(02-16-2011 11:01 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Glen Dawis maç sonuna kadar oynamadı zaten, havlu arkası saklandı Smile

Evet çok güzeldi.O pozisyondan sonra zaten biraz zordu oyuna girmesiSmile
(02-16-2011 11:06 AM)turkishstriker Yazılan: [ -> ]
(02-16-2011 11:01 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Glen Dawis maç sonuna kadar oynamadı zaten, havlu arkası saklandı Smile

Ya zaten kendisini de hiç mi hiç sevmem, ne surat var ne fizik Big Grin Obez Tongue Anca pota altı, o koca popoyu kaldırıp smaç bile basamıyor işte görüldüğü üzre Tongue Semih veya Shaq oynasın yerinde onun. Ama Boston kadrosu mükemmel oldu bu sene. Zaten geçen sene de iyiydi. Rondo harikalar yaratıyor. Sırf onun için izliyorum Boston maçlarını.
(02-16-2011 11:11 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]
(02-16-2011 11:06 AM)turkishstriker Yazılan: [ -> ]

Ya zaten kendisini de hiç mi hiç sevmem, ne surat var ne fizik Big Grin Obez Tongue Anca pota altı, o koca popoyu kaldırıp smaç bile basamıyor işte görüldüğü üzre Tongue Semih veya Shaq oynasın yerinde onun. Ama Boston kadrosu mükemmel oldu bu sene. Zaten geçen sene de iyiydi. Rondo harikalar yaratıyor. Sırf onun için izliyorum Boston maçlarını.

Nba de bir boston taraftarı olarak sana katılıyorum.Bu sene shaq zaten komedi gorevini yurutuyo:)Pierce kotu ama o da play-off ta kendine gelir diyorum.Onceki senede yazık oldu ama olsun bu sene ne miamı ne lakers duramaz onümüzde:)Ama Glen konusunda haklısınSmile
hahhaha Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler