02-15-2011, 11:51 PM
02-15-2011, 11:56 PM
sadece arkaplanı değiştirmek için 2 buton yerine 5 buton bastığımızı , ayarlar kısmında bir yere girmek için en az 2 yerden geçmeyi, en ufak bi takıntıda pencerenin komple yanıt veremiyor uyarısı verip iptal olması, Hoşgeldiniz yazısında 23847283748 saniye beklemesini göz önünde tutmazsak... evet vista çok iyi
02-15-2011, 11:57 PM
kesinlikle xp
02-16-2011, 12:39 AM
xp den şaşmıcaksın 

02-16-2011, 12:54 AM
2 si arasında sorulan bu soruya xp derim ama genelde win 7'diden sasmam

02-16-2011, 01:06 AM
XP, Vista ve Win 7. Bu üçlüden hepsini kullandım. Şu an Win 7 kullanırım. Win 7 ile XP birbirlerine çok yakın derece puan alırlar benden ama Vista kadar nefret ettiğim başka işletim sistemi yok. (Pardus, Mac OS, OpenSuse ve daha sayamadığım birçok Linux tabanlı sistem de kullandım).
02-16-2011, 01:09 AM
bilgisayarıma 3 kez format attım 2 yılda. 1 tanesi keyiftendi iyi olur diye attım epeydir atmıyordum diğer 2 si ise Vista güncellemesi yaparken Pc Microsofttaki sorun yüzünden Sp1'i yanlış kuruyor vede pc çöküyor 2 kez bu sebebten format atmak zorunda kaldım.
Arayüz görüntü dersek XP'yede tema ekleyerek Vista benzeri görüntü verilebiliyor.
Daha az soruna sahip olduğu için XP derim. Vista'da çok fazla açık var.
Ama en babası Windows 98'dir. En sorunsuz bilgisayar maceralarım hep Win98 zamanı geçti.
Arayüz görüntü dersek XP'yede tema ekleyerek Vista benzeri görüntü verilebiliyor.
Daha az soruna sahip olduğu için XP derim. Vista'da çok fazla açık var.
Ama en babası Windows 98'dir. En sorunsuz bilgisayar maceralarım hep Win98 zamanı geçti.
02-16-2011, 01:46 AM
Bende windows xp veya windows 7 bazıları vista çok ram kullanıyor diyip format atar bu yanlıştır aslında vista ramınızı kullanmaz boşta tutar onu bilgisayarın en iyi şekilde en iyi performansı vermesini sağlar aslında kullanılan ram boşa gitmemekte sistemi rahatlatmak için kullanılmaktadır fakat xp ye nazaran biraz daha yavaş kalmaktadı boot speed bakarsak windows xp den 1 dakika 12 saniye daha geç açılıyor fakat windows 7 boot speed olarak xp ve vistadan daha iyi çok çabuk açılıyor bir videoda gördüm 2 tane laptop 2 side aynı model aralarındaki tek fark işletim sistemi aynı dosyayı 2 pc yede kopyalıyorlar windows 7 xp den daha çabuk bitiriyor.Bence windows 7 ama vistamı xp mi derseniz Vista tabiki ufak tefek hız problemleri için o xp nin çirkin görüntüsünü göreceğime vista kullanırım daha iyi bende orjinal windows vista home basic var ama kullanmıyorum 

02-16-2011, 10:58 AM
Vista'da çok sorun var ve tam oturmadığı için windows 7 ' yi açıklarını kapatarak piyasaya sürdüler. Xp bu açıdan uzun yıllar boyunca kullanılan ve vazgeçilmeyen bir windows yazılımı oldu. Halen xp kullanıyorum.
02-16-2011, 11:43 AM
Vista mı ? XP mi ? dersen xp her halukârda alır.
Ama Windows 7 varsa işin ucunda Windows 7 hepsinin tozunu dumanını birbirine katar. Kendimde kullanıyorum çok ama çok memnunum
.
Windows 7 Ultimate akar. (Ultimate en son versiyonu
)
Ama Windows 7 varsa işin ucunda Windows 7 hepsinin tozunu dumanını birbirine katar. Kendimde kullanıyorum çok ama çok memnunum
.Windows 7 Ultimate akar. (Ultimate en son versiyonu
)