Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: OPK Hack oyuncular hakkında düşündükleriniz ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Şahsen benim düşüncem oynamasını bilmeyip hileye gerek duyan şerefi hakkında süphe duyduklarımdır onlar.
Güzel KD kasıyorken KD'yi berbat edenlerdir.
Birgün hile hiç çalışmaz olucak inşallah rahat oynayabileceğiz.

Konu gereksiz olabilir ama öylesine açtım.

victory.gif
Bu forumda aksini düşünen olduğunu zennetmem.
Adamları gördükçe göresim gelio ss alıp veriyorum.
O zamanda yazık oldu diyorumda hak ediyorlar Big Grin
(02-15-2011 10:19 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Bu forumda aksini düşünen olduğunu zennetmem.

Big GrinBig GrinBig Grin katılıyorum
Big Grin Neyse beyfendi
isterlerse 99level olsunlar istedikleri kadar opk acsinlar ama kendi aralarinda oynasinlar kursunlar 16lık ffayi istedikleri gibi hack acsinlar he bide su var opklarin cogu statsi bilmiyor alayina kasiyor o kadar elektrik gidiyo hadi o neyse adam chari dosuyo sonrada ban yiyo sil bastan bidaha bari bana verinde laptop alcam katkida bulunun demi xd bu aralar neyse gene azaldi bu sonucta oyun zevk almak icin oynamiyolar iste herseyi level saniyorlar Smile
O kadar kasıyorlar stats'ı bilmiyorlar haklısın.
Buraya gelince g*t oluyorlar afedersiniz.
Level yapınca burada havalı olacaklarını sanıyorlar.
Ama opk'da kastıkları çokta belli oluyor.
Bir gün bir çocuk opk da kasarken sevgilisi oyuna yeni başlar :
Kız : kim hack açtıysa onun Allah bela..... , Sevgilim de bu oyunu oynuyor ona sölicem seni !
OPK : Senin varya ......
Kız : Bayanım lan ben terbiyesiz ne biçim konusuyorsun
OPK : Hadi ordan ver msn adresini bakiyim
Kız : xxx@hotmail.com
OPK : Fatma sen misin ?
Kız : Mehmet ?
Kız : Allah senin bela.... Hayatımda beni bu kadar sinir eden kişi sensin,senden nefret ediyorum senden ayrılıyorum beni bi daha arama mesaj atma ok hadi by
(02-15-2011 10:40 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bir gün bir çocuk opk da kasarken sevgilisi oyuna yeni başlar :
Kız : kim hack açtıysa onun Allah bela..... , Sevgilim de bu oyunu oynuyor ona sölicem seni !
OPK : Senin varya ......
Kız : Bayanım lan ben terbiyesiz ne biçim konusuyorsun
OPK : Hadi ordan ver msn adresini bakiyim
Kız : xxx@hotmail.com
OPK : Fatma sen misin ?
Kız : Mehmet ?
Kız : Allah senin bela.... Hayatımda beni bu kadar sinir eden kişi sensin,senden nefret ediyorum senden ayrılıyorum beni bi daha arama mesaj atma ok hadi by

Şaka mı bu Big Grin
Alicandan satırlardan sonra birşey söylemek istiyorum asıl forumlarda oluyor daha çok wh opk yı bilmem ama wh bayagı bi var.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler