Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunda Yeni Gelen Patch'den Sonra Kasma Sorunu(Cozum)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(02-15-2011 08:59 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]%100 İşe yarıcak Diye Bi Durum Senin Pc Oncedende Kasıyormussa Yapabileceğim Bişi yok Yeni ekran kartı Tavsiye Etmekten Baska

Smile sanırsam pc mi imzadaki pc zannettin Smile merak etme ekran kartım seninkinden iyi olduğu kesindir. Hem sana laf atan olmadı sadece işe yaramadığını söyledim.
Gerçekten işe yaramaz.Bazı durumlarda eski driverlar yenilerden 1000 kat iyi olabiliyor ve bu kadar stres yapmana gerek yoktu Smile Hemen sinirlenmişsin biraz sakin Smile
Ben ATİ kullanıyorum yardım edermisiniz ?
İşe Yaramayacağına İnananlar Neden Yorum Yazıyor Anladım Kullanmayın Unutun O zman Konuyu

-- Mesaj tarafımca düzenlenmiştir bir daha bu tip ibareler kullanmayınız - Turgay-
Bilgisayarı açınca denerim nvidiayı deneyen varmı?
Şahsen söylüyorum;
Ekran kartımın en güncel driverı 2006 yılında çıkmış.İndirdim kurdum warrock'a girdiğimde siyah ekran geldi.Siyah erkanı düzelttim oyuna girdim, girmez olaydım Smile Silahlar gözükmüyor,adamlar arada kayboluyor Smile
Direk sistem geri yükleme ile geri aldım tavsiye etmiyorum !!!
NVidia GForce 9600 Ekran Kartı Guncelledim Sorun Kalktı Olay Bu .
Tamam da bu kadar sinir yapmana ne gerek vardı???
Biraz nazik konuşursan sevinirim Smile

Denemek isteyen denesin ben cevabımda şahsi cevabım dedim..
Öncelikle buradan işe yaramaz diyen arkadaşlara sesleniyorum. Lütfen bilgisayar kullanıyorum diye arkadaş arasında yada kendi içinizde böyle bir iddianız kesinlikle olmasın.

Bir bilgisayarı formatladıktan sonra yapmanız gereken ilk şey gerekli driverları yüklemektir, bunun başında da ekran kartı gelir. Ekran kartını hayatınız boyunca güncellemediyseniz vay halinize =D =D Kasmaktan bir hal olursunuz. Bunun yanında Windows güncellemeleri vede Microsoft NetFramework serisi ile DirectX'iniz güncel değilse zaten bilgisayarınızın kasması için yeterli sebeb vardır =D

Tabii bizim insanımız bilgisayarını haftada bir formatlayıp bu işlemleri hiç yapmadığı için kasa kasa warrock oynar.
(02-15-2011 09:29 PM)miyami Yazılan: [ -> ]Şahsen söylüyorum;
Ekran kartımın en güncel driverı 2006 yılında çıkmış.İndirdim kurdum warrock'a girdiğimde siyah ekran geldi.Siyah erkanı düzelttim oyuna girdim, girmez olaydım Smile Silahlar gözükmüyor,adamlar arada kayboluyor Smile
Direk sistem geri yükleme ile geri aldım tavsiye etmiyorum !!!

Yanlış kurduğuna işaret bu Smile
Silip tekrar kuracaksın sistemi geri almana gerek yoktu
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler