Bana flash cs3 professional dersleri alabileceğim türkçe iyi bir görüntü kalitesinde olan site veya video linki yollayabilirmisiniz.
Konuyla biraz alakasız olacak ama adobe flash cs3 iyi bir program mı ?
evet, biraz biraz yapıyorum çizgi film tarzı sitckman falan güzel oluyor

Ya bazı arkadaşlar güzel resimler yapıyorlar onları ne ile yapıyolar bu programla mı ?
yapıyorlar ya hani böyle resimleri değiştiriyorlar isim felan yazıyolar
evet bunda yapabiliyorsun
(02-15-2011 08:39 PM)qecekusu69 Yazılan: [ -> ]yapıyorlar ya hani böyle resimleri değiştiriyorlar isim felan yazıyolar
o Photoshop , eğer resme bi efekt veya yazıya böle büyüyüp küçülmesi vs. efekti vermek istiyorsan Ps imageready programı ile yapıyorsun.
Flash görsel animasyondur, bir topu hareket ettirme,bir cismi oynatma vs. tarzı animasyon programıdır.
Örnek : Oyun sitelerinde oynadığın oyunlar flash animasyonludur(bazıları hariç).
- Flash'ı 1günde tüm zamanını verirsen öğrenirsin zor bişey değil,Ben olimpiyata 1gün o flash için ayırmıştım gayette iyi bi öğrenim oluyor akılda kalıcı. Oturduğum civarlarda otursaydın sana olimpiyat sınıfından hacıladığım dersleri verebilirdim CD'ye çekip
ben bu flash işleriyle zaten uğraşıyordum 3 senedir ama ben hep flash site yaptım ve swish diye bir programda animasyona yeni geçtim yani anlattığınız şeyleri anlarım

bu konuyla ilgili yeni bir programa geçtiğim için bayağı bi takıldım o yüzden
Beyler konuyla hiç bilgim olmadığı için hatamdan özürü affedin