Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock M14 Atınca Kasıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
HIZIR Yazılan:
dewylove Yazılan:Eskıden boyle degıldı yanı en azından bu kadar kasma yoktu Bırde m14 sorunu var gercekten m14 atıldıgı zaman bılgısayar kıtlenıyor aşırı derece de kasma olayı meydana gelıyor. bunun sebebınıde gercekten ogrenmek yapılacak bısey varsa yapmanızı rıca edıyorum

Lag oluşması sadece M14'ten kaynaklanan bir durum değil.RPG veya diğer silahlar kullanıldığında oluşan patlama efektinden dolayı böyle bir lag söz konusu ve bu sorunun giderilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Hızır'ın bu tür lag yapan itemleri ile ilgili kendi açıklamasıdır. Sizinle paylaşma ihtiyacı duydum.
Teşekkürler turgay inş kardeş bu sorunları çözerlerse odalara artık no m14 yazmayız Smile
M14 gerçekten kasıyor , RPG kullanıyorum fazla bir etkisini görmedim Smile
siz yine iyi kasıyor ben oyuna bile giremiyorum 3 gündür Big Grin %99 geliyo kalıyo virüs prog . kapatıyorum . siliyorum baştan yüklüyorum . güvenlik duvarını kapatıyorum yok yine olmuyo . son patch geldikten sonra oldu . anlamıyorum hep yeni patch geldikten sonra bu rezaleti çekmek zorundamıyız ya adamımSad
Kasma durumu bende de var .. Eskiden pc ozellıklerı bıraz dusuk olmasına ragmen bıle bu kadar kasmazdı .. Anlam veremıyorum yeni patch geliyor oyun daha da kotuye gıdıyor .!
Hamdolsun hiç böyle entel dantel sorunlarım yok Smile
Demek yıllardır 'No m14' yazılmasının sebebi bu demekki Ss.gif Ss.gif. Milletin pc'si m14'e basmaktan kasıyorsa zaten bu oyunu niye oynuyorki ?. bizim m14 aldığımız g1 ler dinarlar ne olcak peki atmayacakmıyız ?. Sonuna kadar m14'ü savunuyorum onlarda atsınlar bende atayım. Dünya'nın m14'üne bassam bile bu pc hiç kasmadı, tarladan geçtiğim zamanları hatırlıyorum hp'min 0 a indiği tarlalar. hiç bir kasma yaşamadım.

Allaha şükürler olsunki pc canavar gibi. m14'ü savunuyorum atılmasını destekliyorum...
(02-15-2011 07:50 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Demek yıllardır 'No m14' yazılmasının sebebi bu demekki Ss.gif Ss.gif. Milletin pc'si m14'e basmaktan kasıyorsa zaten bu oyunu niye oynuyorki ?. bizim m14 aldığımız g1 ler dinarlar ne olcak peki atmayacakmıyız ?. Sonuna kadar m14'ü savunuyorum onlarda atsınlar bende atayım. Dünya'nın m14'üne bassam bile bu pc hiç kasmadı, tarladan geçtiğim zamanları hatırlıyorum hp'min 0 a indiği tarlalar. hiç bir kasma yaşamadım.

Allaha şükürler olsunki pc canavar gibi. m14'ü savunuyorum atılmasını destekliyorum...

Yaşamayan için anlatılan durum rahat gibi gelebilir der atalarımız(hangi ata diyorsa artık)
Böyle duruma düştüğünde şikayetçi olanların arasına sende katılabilirsin gibi hissediyorum Big Grin
4 gb ram .. 1 gb ekran 3.2ghz hız var herkes bi anda ateş açınca kasıo m14 de felan kasma yok

Burak Kandöker

Evet bende gördümde paylaşma gereği duymadım sağol
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler