Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun Feci Kasıyorum Düzeltemedim .
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar. İsmim Barış.

Öncelikle acılmış konuları okudum . Fakat kendi sorunumu yazmak daha mantıklı geldi.

Pc Özellikleri:

2.22 Duo İşlemci
Ati HD 4850 Ekran kartı
2 Gb Ram
8 mb internet bağlantısı
Windows Xp
Anti Virüs: Avast

Şimdi arkadaşlar oyundayken tüm grafik ayarlarını en az seviyede tutmama rağmen çok kasma oluyor Famas'la bile tek tek ateş ediyorum neredeyse.

Ne yapabilirim. Tavsiyeleriniz nelerdir ?

Teşekkürler.
Big Grin Herkez bu konuyu açtığına göre gelen sorun galiba. Herkez de var şu günlerde.
Bilgisayar kolay kolay kasıcak bi pc değil Smile Ama şu warrock a girince çok kasıyor deli oluyorum. Genel bi problem galba.
Bendede bu sorun var Yıllardır !!
Intel core 2 duo e4600 CPu, ATI HD 3600 ekran kartı,2 gb kingston ram ile mw2 mp de sorunsuz oynuyorum ama warrockda fena kasıyor arkadaş!
patch'den dolayı Smile. Patch'den önce 32 kişilik odalarda bile kasmıyordu Big Grin
son hero moduyla birçok kişinin pc si kasmaya başladı bu futbol pach ne benziyor bu olayda böyle kalır bana kalırsa siz en iyisi ram veya ekram kartı parasını şimdiden hazırlayın yada warrock kasmayı en düşük hale getirmeye çalışın

mesala oyuna girdikten sonra ctrl alt delete yapıp warrock üstüne sağ tıklayıp normalın ustunde veya yuksekte çalıştırın
çok çok kasıyorsa 16 tılık odalardan uzak durun Smile
benim şu sıralar kullandığım 1 2 progam var işimi görüyor gibi onlardan birinin adı

SmartClose arka planda çalışan ne varsa devre dışı bırakıyor aynı game booster gibi kullanmanızı tavsiye ederim
koyduğum ss leri uygularsanız hem pc niz hızlanır hemde warrock kasma azalır.
ilk ss

ilk ss de bilgisayarıma gelip sag tıklayıp özellikler diyorsunuz ve gelişmiş sistem ayarlarını tıklıyorsunuz ( ayarlar kısmını açıyorsunuz )
[Resim: 59471701.png]
orda görmüş olduğunuz en iyi performans olarak ayarla var onu işaretleyip uygula diyorsunuz .
[Resim: 62336984.png]

[Resim: 22921011.png]
işinize yaradıysa ne mutlu bana =)
bende xp var ama napcam :'(
sorun herkesde warki ^^
Referans Adresler