Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: azrail1988 Hatası Warmı ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Selamlar;

Arkadaslar Ben azrail1988 adlı carı almayı dusunuyorum da kd sı acayıp
Opk Kasmıs Gıbı Ama Gordunuz Mu Hıc Opk Acarken Felan ?

http://warrock-stats.com/index.php?site=...azrail1988
ben bu çarı çalıntı diye biliyorum.? geçen odada söylüyordu 55 lvl çarımı çaldılar diye.
dun kendısı satıyordu suanda ''katliamx26'' adlı Arkadas Satıyor Anlamadım Ss.gif
Bilmeden kesinlikle alım işlemleri alma. Elden almıyorsan işe kalkışma.benden sana tavsiye.
Eğer Buraya Konu Açıyorsan Zaten Tereddüt içindesin Smile Ve Kendin Söylüyorsun statsta kdsi yüksek diye bence boşver bu aralar hesap alma söyleyim Opkcıların hepsi hesaplarını ellerinden çıkarmaya çalışıyor Smile
Bu Carı İnternet Carı Die Biliyorum .
Bu carı calıntı dıye bılıyorm ve ayrıca calıntılıklı kalmıyor bu carın sıfresını cogu kısı bılıyor sanırım senı kandırmalarına ızın verme...
(02-15-2011 04:59 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Bu Carı İnternet Carı Die Biliyorum .

Evet bende öle biliyorum.
(02-15-2011 04:49 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Eğer Buraya Konu Açıyorsan Zaten Tereddüt içindesin Smile Ve Kendin Söylüyorsun statsta kdsi yüksek diye bence boşver bu aralar hesap alma söyleyim Opkcıların hepsi hesaplarını ellerinden çıkarmaya çalışıyor Smile

Gayet haklısın. Smile
Oyun içinden kesin kanıt olmadığı sürece konu açmayınız .

Kilit.
Referans Adresler