Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: stormlive adlı şahıs
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bugün saat 22.00 da stormlive adlı şahıs lobide kod karşılığı 48 level çar verilir yazıyodu bende dalgınlığıma geldi arkadaşa pm attım neyse vereceğim kodları söyledim arkadaştan doğru vereceğine dair söz istedim bende insanlara çok güvenirim neyse verdim kodları çarın idsini şifresini ve gizli sorusunu vercekti ben kodları verdikten sonra hepsini yanlış verdi.

Giden kod olsun önemli değil fakat ben insanlığımızı kaybettiğimizi düşünüyorum.Bu akşam Hz.Peygamberimizin doğdu gün yani Mevlit Kandilinde adamın yaptığı işe bak.Hiç mi ahireti düşünmüyorlar ? Hiç mi içlerinde Allah korkusu yok ? Sadece dünya için yaşıyor bunlar.Ben bu kişiye hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum inşAllah ahirette kendisi ile karşılaşırım.

Buda arkadaşın verdiği söz

http://img594.imageshack.us/i/screenshot156n.jpg/

Hepimiz Mevlit Kandili Mübarek Olsun beyfendi
Kardeşim geçmiş olsun öncellikle.Ancak burda seninde hatan var pek güvenme böyle kişilere.
Adam orda bi ton yemin eder,Allah belamı vs. vs. der ( bela okumamak gerek!)

adam bu sözleri söylerken pc'den metal,jazz,küfürlü şarkılar çalıyorsa vay o kişinin haline...
(02-14-2011 11:23 PM)qecekusu69 Yazılan: [ -> ]inşAllah ahirette kendisi ile karşılaşırım.

BunDan hiç şüphen olmasın ahirette hesabını soracaksın..ama yınede mübarek gün buyukluksende kalsın affet.giden bir kod olsun..derım ama yınede sen bılırsın

SenınDe MubaRek Olsun
Bunun gibiler kod için kendini satar Her oyunda böyle adamlar olmuştur olucaktır Bu adamlar söz kavramını değersizleştiriyorlar Ama inan müslümanlık ahiret deyince senin benim gibi insanlar güveniyor ve böyle olaylar oldukça kimin ne olduğu gayet net belli oluyor Gecmil olsun ayrıca seninde kandilin mübarek olsun...
aynen benımde başıma geldi böle yeminler etti allahtan verdiğim kod javelindi
Geçmiş olsun.Sölediklerinde çok haklısın.
Kardesim Bunlara güvenmiceksin.O char elden ele dolasıyor.Id Pw var elimde. Adamlar giriyor alıyor kodları seni dolandırıyor.Geçmiş olsun,giden kod olsun. Seninde kandilin mubarek olsun. Id ve Pw ise pakplast33 şifresi ise 12345as Smile
(02-15-2011 12:23 AM)kaos7 Yazılan: [ -> ]Kardesim Bunlara güvenmiceksin.O char elden ele dolasıyor.Id Pw var elimde. Adamlar giriyor alıyor kodları seni dolandırıyor.Geçmiş olsun,giden kod olsun. Seninde kandilin mubarek olsun. Id ve Pw ise pakplast33 şifresi ise 12345as Smile

Girdim çara satın alma geçmişi süper çardan g1 hiç eksik olmamış çarın sahibine üzüldüm büyük ihtimal hesap çalınmış Smile
(02-15-2011 12:50 AM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]
(02-15-2011 12:23 AM)kaos7 Yazılan: [ -> ]Kardesim Bunlara güvenmiceksin.O char elden ele dolasıyor.Id Pw var elimde. Adamlar giriyor alıyor kodları seni dolandırıyor.Geçmiş olsun,giden kod olsun. Seninde kandilin mubarek olsun. Id ve Pw ise pakplast33 şifresi ise 12345as Smile

Girdim çara satın alma geçmişi süper çardan g1 hiç eksik olmamış çarın sahibine üzüldüm büyük ihtimal hesap çalınmış Smile

Valla bende üzüldüm şimdi adam o kadar emek vermiş o kadar para yatırmış bir kendini bilmez bütün emeklerini yerle bir etmiş m045.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler