Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ncaleqend
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaslar , bana hack denmiş sizin herhangi bilginiz varmi yada beni taniyanlar bilir nca clanindayim ve 3,5 senedir oynuyorum bu oyunu hayatimda hic hack kullanamdim siz boyle bir soylenti duydunuzmu lutfen paylasirmisiniz?

ayrica birde videomuz falan var diyolarmis 2 tane sucum varmis bunlar

1-Speed Hack : khali nıu dan cikmisim ve derberan kapisina direk gutmisim

kendi cevabim : hesabi sadece ben kullanmiyorum 2 ksi kullaniyor artik tek ben oldum o vardi burda ve ark int kafede oynuyor ya lagdan dir yada kosarken staminayi basmistir bnce

2-Yuksekten dusme:burda bn vardim sniperdim ve karsida adam aw50f vardi ve direk daha yen dogmustuk direk rush yaptim oda 2 hp birakti ve marien rush yaptim birden marien in bazen alt kismina dusenler oluyor bn dustum ve oraya dusunce bidigim kadar 3 hp gidiyor bnmde 3 hp varid o yuzden yazdi yuksekten dusme

hem bu hack olayini bilip bilmediginizi hemde bu soru ve cevaplari degerlendirriseniz sevinirim
Ben duymadım.
Seninle ayni odadaydik bugun (lmpr3ssive ben) iyi ooynayan herkese derler ikimizede dediler hatirlarsan Big Grin
Takma kafani bunlara
hayır zaten hack deseler bile kafana takmaya değmez seni tanırım boşver Big Grin
Bencede takma ama video var bi tane o cidden hack sanırsam hesabını kullanan diğer çocuk yapmıştır..Ah bi bulsam o videoyu göstericem...Hatta istersen koyarız foruma...Ama önce bulmam lazım...

Bu gün hakkında 2 farklı şikayet geldi...Birde el başlangıcında yuksekten düşerek olmüşsün; görmedim ama öyleyse hack kesin..
Ben de duymadım.
bende duymadım ama çoğu kişi ölünce direk hacki yapıştırıyor takma fazla
Hergüm bı ton hacksin lafı yiyorum, bı keresinde hack diyene oldum ses etmedi, hack desene şimdi diyince küçük görüyor seni

takma kafana güzel kardesim,bugün hack diyen yarın 1 lv Char açıp ana bacı sover..
Kardeş benim de kuzenin bilgisayarda ne oluyor anlamıyorum ama benim karakter herkesten hızlı gidiyor ve sp yavaş tükeniyor. Kuzeninki pent 3 sanırım aşırı lag olduğumdan bf2 gibi yabancı serverde oynanan oyunlara girince de aynı durum oluyor.
Alper Peki Bu yuksekten dusmenin ss si varmi?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler