Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Clan açmak- chapter3 ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar öncelikle konuyu yalnış yere yazdıysam özür dilerim. Ancak bildiğiniz üzere şu sıralar yaklaşık 1 aydır klan açılamıyor. Ve herkes chapter 3 geldiğinde bu sorunun ortadan kaldırılacağından bahsediyor. Ama chapter 3 ne zaman gelecek dendiğinde herkes kafaısna eseni yazıyor. Kimisi şubat sonu kimisi 2 hafta sonra kimisi hiç glemeyecek bile diyor Big Grin Doğrusu nedir bir el atın lütfen Big Grin
2011/Mart ayı içerisinde gelecek diyorlardı. Bakalım görelim Smile
Ancak forumda bir arkadaş ben Gm'e sordum seneye dedi demişti sanırım.

Burak Kandöker

Bu yıldan sonra Smile

Sistem konusunda birşey söyleyemem bilgim yok sadece clana var olan clanlardan birine giriş yapabilirsin şimdilik
Ben konu açmıştım maximus seneye gelcek dedi
Bilinmez o işler Smile
Gelmeden Once Zaten Yazılı Bır Acıklama Yapılıyor Zombı Modun Veya Hero Modun Gelecegını Herkes Chapter 3 ile birlikte GElecegını bılıyordu ama onceden yavas yavas gonderıyorlar ve gelmeden bır kac gun once Yazılı Acıklama yaplıyor su anda kımse bilemiyor belki gmler bile Smile

-Konu Tasınmıstır Smile
Chapter3'de gelmeyecek Smile

yeni OPS sisteminin bütün açıkları kapandığı zaman gelecek, ha şöyle bi durum olur :
Herşey biter adamlar der işte chapter3'de gelecek en önemli nokta yeni ops sistemi falan derlerse anca öle yaparlar Big Grin
bunu kimse bilemez Big Grin ama tahminimce bu sene gelir
Belli olmaz umuyorumki yakında gelir.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler