Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Rüyasında İstediğini Yapmk İstiyen Varmı??
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
nerdeyse hepimize olmuştur bilinçli rüya yani rüyada istediğimizi yapabiliyoruz her istediğimizi hemde... bazen yüksek biryerden düşüyor gibi oluruz garip bi his verir sonra hemen uyanırız . işte aslında orda uyanmasak o dediğim bilinçli rüya moduna geçebileceğiz. bunu uyanmamak için beklemek istemiyorsanız ki bunun olması düşük bir ihtimal. bilinçli rüya için örneğin kafanızın üstüne bir bozuk para koyun ve onu düşürmemeye konsantre olun. bunu uykunuz varken yaparsanız daha iyi olacaktır çünkü çok uykunuz yoksa kafanızda bozuk parayla uyumanız zaman alır . bunu kafanızdan düşürmemeye odaklanarak uyduğunuz taktirde o dediğim şey olacaktır ve kendinizi dışarıdan uyuken seyrediyor olacaksınız ve o arada istediğinizide yapabileceksiniz örn: tv izleyin , kendinizi dövün , aynı zamanda çok gerçekçi olacaktır gerçekten rüyada olup olmadığınızı anlamak için o anda bi cep telefonu bulursanız mesela saatine bakın telefonun diyelim 13:44 diyor kafanızı yana çevirip tekrar saate bakınca 08:57 diyor olacaktır örneğin. aynı şekilde elinize bakın 5 parmak mı görüyorsunuz , dediğimi yapınca 7 parmak göreceksiniz belki. birbiriyle ilgisiz şeyler yani. kim olduğunu hatırlamadım da nam-ı değer bi abimiz (ünlülerden einstein gibi) çalışmalarına konsantre olamadığından şikayet ediyormuş ve bu aklına gelmiş adam uyurken rüyasında masasına geçip çalışmalarını yapıyormuş. bunu deneyin ben denemedim fakat abim 34 yaşındadır kendisi denedi bunu söledikten sonra gerçektende işe yarıyormuş. ve eğlendiğini söyledi

istediğinizi yapabilirsiniz camdan düşerim bıçak beni keser gibi şeyleri takmayın kafanıza düşsenizde kesilsenizde bişey olmaz rüyadasınız nasıl olsa hep en istediklerinizi yapın o anda birini dövmek mi istionuz hayal edin yanınıza geliversin dövün sonra istediğinizi yapın.. belli bir süre sonra uyanıyorsunuz.

AlıntıDır..
oooo süper bişeymiş bu akşam deneyeceğim Big GrinBig Grin
Böyle boş şeylere kafanızı yormayın.
İnception Big Grin hayal et olsun...

-Evet bu tür bir yazıyı okumuştum hayal gücünüze bağlı herşey Big Grin ben Bir Bugatti Veyronun İçindce 500km/s yaptığımı zarzor hatırlıyorum biraz Abartı Olabilir ama rüya işte bastımı gaza uçuyor araba Big GrinBig Grin
ilginç Ss.gif
Ergenlik çağı gençlerine önerilmez ! Big Grin
bir üstat çıkıpta o bozuk paranın neye yaradığını bilimsel olarak açıklayabilir mi ? =D
şeye benzettim bunu facede dolanıyor ya tipik mesajlar

"Sevdiğinimi görmek istiyorsun?

kafanda bir futbol topunu 3 kez sektir
Bilgisayarında Painti açıp eş büyüklükte 10 tane kare çizip onları farklı renge boya
Kendini 3 kez pa.... (neyse =D burada kesiyorum )
Sonra faceyi aç sevdiğin sana mesaj atacak"

=D=D Aynen buna benzer bir yazı olduğu kanaatindeyim Big Grin Yapıp denedikten sonra "offline lan işte ..." gibi bir tepki alınabileceğine inanıyorum =D

Ayrıca İnception denen film bence son zamanlarda izlediğim en saçma filmdir
(02-13-2011 08:20 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]Ergenlik çağı gençlerine önerilmez ! Big Grin

Big GrinBig Grin

Alıntı:istediğinizi yapabilirsiniz camdan düşerim bıçak beni keser gibi şeyleri takmayın kafanıza düşsenizde kesilsenizde bişey olmaz rüyadasınız nasıl olsa hep en istediklerinizi yapın o anda birini dövmek mi istionuz hayal edin yanınıza geliversin dövün sonra istediğinizi yapın.. belli bir süre sonra uyanıyorsunuz.

Bunları yapmak rüyada olsa tehlikeli olabilir Big Grin
inception daki gibi olsa güzel olur Big Grin
Sen şimdi bunu dedin herkezin rüyasında Adriana Lima...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler