Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kıbrıs Nerede ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
http://www.zapkolik.com/249852/kibris-ne...nsani.html

Sicilya mı ? Big Grin

Kıbrıslı'ya [ Alper ] Big Grin
vay be nerde yaşıyomuşumda haberim yok =) şaka bi yana ağlancak halimize gülüyoruz valla çok yazık...
Face'de daha önce izledim. 28 Ocak mitinginden sonra bu bu video üstüne çok güzel yorumlar atıldı Big Grin

Hade Ege Denizini, Karadenizi hatta Güneydoğu Anadolu anladım da Sicilya'da YUH diyorum artık
OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA artık OHA Big Grin
Kıbrıs Bence EGE Denizinde Big Grin Big Grin
Akp'ni neden iktidar olduğunu şimdi bir kez daha anladım.
Son bölümü en ilginci. Kıbrıs Sicilya tarafında, chair.gif Sicilya denizi chair.gif çevresindeymiş. Bir de askerliğini orda yapmış. Bilmediği konu üstüne illa ki yorum yapacak olan insanlarız.

KIBIRS UZAYDA chair.gifchair.gif
(02-13-2011 06:57 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Face'de daha önce izledim. 28 Ocak mitinginden sonra bu bu video üstüne çok güzel yorumlar atıldı Big Grin

Hade Ege Denizini, Karadenizi hatta Güneydoğu Anadolu anladım da Sicilya'da YUH diyorum artık

Bu videodaki adam dan sonra sicilyalısınız Big Grin
(02-13-2011 07:06 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Son bölümü en ilginci. Kıbrıs Sicilya tarafında, chair.gif Sicilya denizi chair.gif çevresindeymiş. Bir de askerliğini orda yapmış. Bilmediği konu üstüne illa ki yorum yapacak olan insanlarız.

Aynen, bilmiyorum dese içine oturacak. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Bilmiyorum. Nerede acaba siz söyler misiniz ? dese ne olacaksa ?
(02-13-2011 07:06 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Son bölümü en ilginci. Kıbrıs Sicilya tarafında, chair.gif Sicilya denizi chair.gif çevresindeymiş. Bir de askerliğini orda yapmış. Bilmediği konu üstüne illa ki yorum yapacak olan insanlarız.

Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler