Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İşte Windows Phone 7 Nokia!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ve karşınızda Windows Phone 7 kullanan ilk Nokia akıllı telefonun görüntüsü.

[Resim: 20110212235708.jpg]

Microsoft ve Nokia ortaklığının kanıtları sonunda ortaya çıkmaya başladı. Engadget'ın haberine göre; yukarıda gördüğünüz fotoğraftaki konsept telefonlar Windows Phone 7 kullanan Nokia'ların ta kendisi.

Akıllı telefon piyasasındaki kör talihlerini yenmek isteyen iki firma da güçlerini yakın zamanda birleştirmişti ve iki firmanın mühendislerinin uzun ve ortak çalışmaları sonucu bu telefonlar oluştu.

Fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla telefonların dış yapısı Symbian kullanan cihazlar olan N8 ve C7 arasında bir yerde. En alttaki üçlü tuş takımı ise telefonun Windows Phone 7 kullandığını ele veriyor.

Bu ortak çalışmanın donanımda ne kullanıldığı ise henüz bilinmiyor.

Kaynak:Chip
Fiyatı Ne Kadar Ayıptır sorması? Big Grin Big Grin
cok ıyı bı telefona benzıyo gercekten
Parası da güzeldir bu telenfonun.
Fiyatı Paha Biçilemez .
alo desin yeter ne gerek var dünya para vermeye Big Grin
Desenize nokia nın diğer telefonlardan tek eksiği olan symbian işletim sistemini aşması artık her şekilde diğer markalara kafa tutabilir.
Ya inanmıyorum muhteşem bir telefon ya. Görünüşü falan çok güzel. Offf yeni almasam teli değiştirirdim bunu alırdım. Sad
(02-13-2011 02:24 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Ya inanmıyorum muhteşem bir telefon ya. Görünüşü falan çok güzel. Offf yeni almasam teli değiştirirdim bunu alırdım. Sad

aynen bende yeni dokunmatik telefon aldım ama bence bu telefonda diğer nokia telefonlar gibi tutmayacak. bunun tutması için fiyatının 1000 liranın altında olması lazım ki oda imkansız
Görünüş güzel ama bakalım performansı da o kadar güzel mi Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler