Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gamersfirst Kullanıcı Adımı ve Şifremi Unuttum Diyorsan !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle www.gamersfirst.com Sitesine Giriş Yapalım.
ŞİFREMİ UNUTTUM

1.Adım : Siteye Girdikten Sonra G1'e Giriş Yaptığımız Yerin Altında Hemen Şifremi Unuttum Yazısı Var Ona Tıklayalım.

[Resim: g1tg8.png]

2.Adım : Şifremi Unuttum Alanına Girdikten Sonra Oradaki Gerekli Boşlukları Doldurmamız Gerekiyor.

E-posta : Bölümüne G1'e Kayıt Olduğunuz Eposta Adresini Yazın
Doğum Tarihi : Bölümüne G1'e Kayıt Olduğunuz Doğum Tarihini Yazın
Onay Kodunu : Orada Verilen Onay Kodunu Doğru Şekilde Yazıp Devam Butonuna Tıklayın En Kısa Zamanda Şifreniz E-posta Kutunuza Gelicektir.

[Resim: g12oy7.jpg]

KULLANICI ADIMI UNUTTUM

1.Adım : Yine G1'e Giriş Yaptığımız Yerin Hemen Altında Kullanıcı Adımı Unuttum Var O Butona Basalım.

[Resim: adszqy9.jpg]

2.Adım : Kullanıcı Adımı Unuttum Alanına Girdikten Sonra Ordaki Gerekli Alanları Doldurmamız Gerekiyor

E-posta : Bölümüne G1'e Kayıt Olduğunuz Eposta Adresini Yazın
Doğum Tarihi : Bölümüne G1'e Kayıt Olduğunuz Doğum Tarihini Yazın

Onay Kodu : Burada Bize Verilen Rakam veya Harfleri Doğru Biçimde Yazarak Devam Butonuna Tıklayalım ...

Epostanıza Kullanıcı Adınız veya Şifreniz En Geç 10-15 Dakika İçinde Gelicektir Eğer Bilgileriniz Doğru Şekilde Doldurduysanız
Eski G1 fakat yinede Arkadaşların İşlerini görücektir Teşekkürler..
Evet eski olduğunu biliyorum giriş paneli aynı olduğu için resimleri değiştirmeye gerek duymadım...
Güzel anlatım sağol Smile

Sherlock

Güzel paylaşım.
ya arkadaşlar bana lütfen biri mantıklı birşey söylesin kafay yemek üzereyim ben warrocka baya oldu bşlaalı ama arasıra oynarım gizli sorumu unuttum aslında biliyorum okulumun adını yaptım ama harf yada noktalamda hat yapıyorum sanırım neyse warrock destek bölümünden nesaj atıyorum hesabımı dğrulamak için aldığım şeylerin kodlarını ne zaman aldığımı falan soruyo hepsini yazıyorum ama yine aynı soru mesajı geliyo maile ya kafayı yicem lütfen biri bana yardımcı olsun
Güzel paylaşım teşekkürler...
Referans Adresler