Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Giveaway Kodlar İle İlgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Sherlock

Jericho şöyle bi' açıklama yapmış , özet olarak ;

Bu olayı destekledikleri halde istatistiksel verileri tutmaya ihtiyaçları olduğundan dolayı kodları edinmekten veya kullanmaktan kaçının demiş.

Gelecekte veya yakın gelecekte bizlere kendi promo kodlarını forum üzerinden bildireceklermiş.

Kod paylaşanların da mesajlarını editleyip silmiş -.-

Bahsettiğim konu.

Alıntı:As much as we support you all, these specific promotions have an intended audience and as such we need to keep all statistical data in tact. Please refrain from obtaining or using these promos.

In the future, or NEAR future we will notify you all of our own promotions within our forums and inner community.
nie kacınmamısı istemis acaba beles kod isteSmile
tamam super kendileri kod verecekse sağol alper =)
İçimden bu kadar çok kod bi şeylik vardır elbet diye düşünüyordum ama, sanırm düşüncem doğru çıkıyor

Bi ara acaba kod yöntemiyle kullanılan hesaba id pw gözükür mü bu kodu veren firmada diye düşünüyordum
Ben bişi soracam. Şu sitelerin verdiği kodların süreleri var mı? Yani sonra da kullanılabilir mi?

Sherlock

(02-13-2011 05:52 AM)42ismail95 Yazılan: [ -> ]Ben bişi soracam. Şu sitelerin verdiği kodların süreleri var mı? Yani sonra da kullanılabilir mi?

Çoğu bu ayın 28' ine kadar.
(02-13-2011 05:55 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]
(02-13-2011 05:52 AM)42ismail95 Yazılan: [ -> ]Ben bişi soracam. Şu sitelerin verdiği kodların süreleri var mı? Yani sonra da kullanılabilir mi?

Çoğu bu ayın 28' ine kadar.

Teşekkürler.
Kendilerinin Vermesi Daha Güzel .
O kadarda sormuştum düşünmüştüm. Bedava Warrock Promo Kodları altındaki başlıktaki bir kaç siteden kod yüklemiştim. Yabancı sitelerin bedava dağıttı kodlardan 2-3 ünü yüklemiştim. Şimdi charımıza bilgilerimize bir şey olur mu ?. Dolandırıldıkmı yaniii Ss.gif
bence birşey olmaz ne yapabilirlerki?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler