Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyundaki Donma ve Kasma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Adamla karsı karsıya geldigimde direk lag oluyor ve adam dona dona gidiyor Angry bu 1 haftadır boyle o yuzden full snip oluyom çözünürlüğü 640 yaptım olmadı 4 gb ram war 512 ekran kartı lutfen yardımm !AngryAngryAngryAngrySs.gif

cevap yokmu yaAngry oyun oynıyamıyorum

Mesaj ve konu başlığı düzenlendi
oyundan kaynaklı sorun pingler normal olsada oluyor lag yapıcak bisi yok
Yav şu yeni patch'den sonra oldu kan efekti felan diyorlar ama emin değilim yav oyun oynanmıyor artık 1 haftadır

Mesaj düzenlendi
beyler aynı durum klandan bir arkadaşa oldu ne olur cevap verin klan maçlarında ona ihtiyacımız var Wink
Yeni gelen patch'den dolayı herkeste bir kasma oluştu. Yeni patch gelene kadar idare edin. Okadarda abartılcak bi kasma değil
yav işte diorm oyun bile oynıyamıyorum o derece
Bunca yıldır Warrock oynarım ilk defa bilgisayarım kastı. O kadarda bilinçli bir bilgisayar kullanıcsı olarak her türlü güncellemeyi vs araştırır vede kullanırım ama bu kasmadan sonra bende acaba bir eksikmi var dedim vede ekran kartından direct x e yeni güncelleme aradım vede Windows'un kendi güncellemesini gördüm 500Mb'lık Sp1 patchi. Bunu indirdim vede hayatım kaydı sırf bu oyunu oynayabilmek için. Aynı hatayı daha öncede yapmıştım vede şuan format atıyorum. Umarım sorun ilerki patchlerde çözülür...
çözünürlüğü 640 yaptığın için kasar. Pixel'leri dağıtmalısın ki kablodan gelen akım rahat yayılsın geniş olsun.

Normalde bende ilk oyunlarımda falan kasma olmazdı hiç, bu patchden sonra 1.-2. oyunlarımda çok az kasıyor o da böle T-Bomb patlayıp hani rush atarlar ya o tarz durumlarda veya 3-4 M14'e basıp adamın gelip silahla taraması onun dumanı vs.
1-2 oyundan sonra kasma olmuyor rahat oynuyorum.

Not : Flashplayer'in yeni güncellemesi çıktı indirin onu video da HD desteklemesi falan varmış 0.o
Referans Adresler