Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Full Metal Alchemist OST - Hellsing - Sherlock Holmes
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

Öyle esti işte...
Ne müzikleri bunlar Big Grin Şu Full Metal Alchemisty'i anlayamadım. Japon ve Kore tarzı çizgi filmler, müzikler, karakterler zaten saçma Big Grin
(02-12-2011 10:14 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Ne müzikleri bunlar Big Grin Şu Full Metal Alchemisty'i anlayamadım. Japon ve Kore tarzı çizgi filmler, müzikler, karakterler zaten saçma Big Grin

Çizgi film değil anime,karakterlerini bilemem FMA serisini hiç izlemedim sadece OST parçaları hoşuma gidiyor metal dinlememe rağmen, FMA anime işte nesini anlican Big Grin
(02-12-2011 10:14 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Ne müzikleri bunlar Big Grin Şu Full Metal Alchemisty'i anlayamadım. Japon ve Kore tarzı çizgi filmler, müzikler, karakterler zaten saçma Big Grin

Şöyle bir cümle kuran insanın, hayalgücünün Walt Disney filmlerinden ibaret olduğunu anlarım arkadaş. Öyle bi algılarım var.

FMA harika fakat Manga'sı bitti. O kötü oldu. Anime izlemektense, manga okumayı daha çok seviyorum ben.
Sadece sonuncuyu izledim. Final Fantasy için ama güzeldi. Teşekkürler

Daha sonra mutlaka hepsini dinleycem Sinan söz Smile
(02-12-2011 10:18 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]

Şöyle bir cümle kuran insanın, hayalgücünün Walt Disney filmlerinden ibaret olduğunu anlarım arkadaş. Öyle bi algılarım var.

FMA harika fakat Manga'sı bitti. O kötü oldu. Anime izlemektense, manga okumayı daha çok seviyorum ben.

Arkadaşım. Bende senin böyle bir cümle kurmanı anlayamıyorum ? Belki benim bilgi düzeyim senin kadar yüksek değil. Hayatımda görmedim öyle full metal alchemist filan. Zaten heryerde japon kore çizgi filmleri onların müzikleri ve ne oluyorsa insanlarda bunlara ilgi duyuyorlar. Bunu bilmedim diye geri kafalımı oldum ben ?
Referans Adresler